Hyppää sisältöön

Yyterissä golfataan läpi vuoden – hotellin yhteyteen harjoitustilat ja Trackman lyöntitutka

Yyteri Golfin viheriöt pysyvät hiekkapohjaisuuden  ansiosta hyväkuntoisina pitkälle syksyyn

Meri ja luonnonläheisyys vetävät Yyteriin golfarien lisäksi runsaasti aktiivilomailijoita.

Toimitusjohtaja Markus Björlinin ääni  puhelimessa on kirkas ja mieli korkealla lokakuisena torstaina lounastunnin jälkeen. Edellisenä iltana pidetty ylimääräinen yhtiökokous on sujunut hyvin, osakkaat äänestivät yksimielisesti uusia mahdollisuuksia toimintaan avaavan yhtiöjärjestyksen muutoksen puolesta.

Ruokatuntinsa  Björlin on viettänut Yyteri Golfin ravintolassa, jota yrittäjä pitää avoinna varsin myöhään syksyyn.

”Kenttä on ollut lähes läpi kauden erinomaisessa kunnossa, kierroksia kertyy kuluvallakin kaudella noin 25 000. Kutsuisin tätä  onnistuneeksi normikaudeksi”, Björlin määrittää.

”Syksy on meille erinomaista aikaa. Kenttä on hiekkapohjalla ja siksi käytännössä kuiva kovempienkin sateiden yllättäessä. Vieraspelaajilta tulevaan positiiviseen palautteeseen liittyy hyvin usein mainintaa merestä ja luonnonläheisyydestä. Monet mainitsevat siitäkin, että meillä on varsin vaativia, puiden ympäröimiä väyliä.”

Lokakuussa Yyterissä pelataan viikonloppusin scramble-kisoja, jotka ovat lähes täynnä.

”Marraskuussakin kenttää pidetään avoinna, mikäli kelit vain suinkin sallivat. Ravintolan osalta olemme onnellisessa tilanteessa, omien pelaajien lisäksi Yyterissä vierailevat turistit ja läheisten yritysten henkilökunta käyttävät sitä runsaasti etenkin lounasaikaan. Siksi yrittäjä kykenee pitämään sitä auki myös pitkään syksyllä ja jo varhain keväällä.”

Reijo Louhimon suunnittelemalla kentällä on pelattu 1990-luvun alkuolelta asti

Reijo Louhimon suunnittelemalla kentällä on pelattu 1990-luvun alkuolelta asti

Yyteri Golf

Tärkeäksi kumppaniksi Yyteri Golfille on noussut myös kentän naapurina sijaitseva Virkistyshotelli Yyteri, joka tarjoaa majoituksen ja golfpaketit vieraspelaajille.

Hotelliin rakennetaan jo alkavalle talvikaudelle golfin harjoituskeskus, jossa lyöntiharjoittelun tukena ovat myös Trackman lyöntitutkat, sekä PGA-valmentajien palvelut..

”Yyteri alueena tarjoaa monipuoliset mahdolliset liikuntaan ja ulkoiluun, sopien erityisen hyvin niille ryhmille ja perheille, joista osa golfaa ja toiset etsivät muita harrasteita”, Björlin painottaa.

”Kaudelle 2020 pyrimme edelleen parantamaan ja kehittämään palveluitamme. Vieraspelaajien määrä kaudessa (vajaat 6 000 kierrosta) on hyvä, mutta näemme valtavan mahdollisuuden määrän kasvattamisessa. Yyteri on Poriin suuntautuvan matkailun kärkituote yhdessä Kirjurinluodon kanssa. Sijaintimme on siinäkin mielessä golfkeskukselle varsin otollinen ”, Björlin linjaa lopuksi.

Yyteri Golf

Virkistyshotelli Yyteri

Etsi luettavaa