Hyppää sisältöön

Yyteri Golf: 18 luonnonkaunista väylää

Yyteri Golf sijaitsee tunnetun hiekkarannan välittömässä läheisyydessä.

Yyteri Golf tarjoaa ainutlaatuisen golfelämyksen upeiden hiekkarantojen ja kauniin mäntymetsän huomassa.

Yyterin golfkenttä sijaitsee maankuulujen Yyterin rantojen kupeessa Porissa. Useat vesiesteet, rantadyynit ja mäntymetsät luovat maisemaltaan uniikin kokonaisuuden. Meren läheisyys ja kiireettömyys on Yyterissä aistittavissa koko kierroksen ajan.

Kentän reititys on vaihteleva, joten mielenkiinto säilyy yllä koko kierroksen ajan. Alkureiät huokuvat linksmäisyyttä, jonka jälkeen siirrytään kauniiseen mäntymetsään, melko kapeille väylille. Sisääntuloa värittävät useat lisähaastetta antavat vesiesteet ja vehreät puistomaisemat. Viimeisellä reiällä palataan taas meren ääreen, lähestyminen lyödään aivan meren takaa klubin terassin vieressä sijaitsevalle viheriölle.

Kenttä on sopivan haastava. Tuloksenteon kannalta on tärkeää laatia hyvä pelisuunnitelma, sen merkitys korostuu erityisesti avaus- ja lähestymislyönneissä.

Kokonaisuuden kruunaavat loistavat harjoittelumahdollisuudet. Peliä on mahdollista kehittää uniikin klubirakennuksen vieressä sijaitsevalla suurella ruokarangella sekä chippi- ja puttiviheriöllä.

Yyterissä on tänä kesänä kaksi Guide -etua, joista toisen jokainen GoGolfin jäsen voi käyttää kerran kaudessa per kenttä: Yyteri Golf 2 x green fee 69 € ja Yyteri Golf green fee sis. lipun asuntomessuille 59 €.

Osallistu Guide-kilpailuun

Yyteri Golfin 13. reikä kulkee lähellä merta.

Yyteri Golfin 13. reikä kulkee lähellä merta.

Yyteri Golf

GoGolfin Guide -reikä Yyterissä on 13, joka on melko haastava par 3. Kun pelaat reiän, merkitse tuloksesi GoGolf Guidessa ilmestyneeseen tuloskorttiin. Kauden päätteeksi palauta kortti meille ja osallistut vapaavalinteisten Qatar Airwaysin lentojen arvontaan.

Lue kilpailun ohjeet täältä Katso kaikki Guide-tarjoukset


Tiesitkö että…

…Hiekkapohjaisen maaston ansiosta Yyterin pelikausi on pitkä, yleensä se kestää huhtikuun puolivälistä aina pitkälle syksyyn.


 

Yyteri Golfin faktat

  • Par 72 | Avattu: 1990
  • Kokonaispituus eri tiiltä: 5 716 / 5 395 / 4 741 m
  • HCP-rajat: 54, ryhmä 108
  • Arkkitehti Reijo Louhimo
  • Vaikeusaste 3/5
  • yyterigolf.fi / gogolf.fi/yyterigolf
  • Karhuluodontie 85, Pori

GoGolfin tapahtumat Yyterissä

GoGolf Guide Tour Sponsored By La Finca

Etsi luettavaa