Hyppää sisältöön

Yrityselämä vastuullisuusteeman ja golfin parissa Hillsissä

Yrityselämän päättäjistä koostuva yhteisö Edelläkävijät kokoontui Hills by GoGolfiin keskustelemaan vastuullisuudesta ja nauttimaan golfin pelaamisesta aurinkoisessa säässä. 

Vuonna 2020 startanneessa yhteisössä on tähän mennessä liittynyt tuhatkunta jäsentä. “Heidän kauttaan vaikutusta on jo useisiin tuhansiin yrityksiin. Mukaan liittyneet henkilöt saattavat olla useiden yritysten hallituspaikoilla”, Edelläkävijöiden Kai Virtanen kertoo.

“GoGolfin kanssa suunniteltu ’Vastuullisuus ja Golf’ oli ensimmäinen Edelläkävijöiden isännöimä vapaa-ajan tapahtuma. Palaute oli niin positiivista, että tapahtuma saa jatkoa ensi vuonna.”

Vastuullisuusteemaa alustettiin aamupäivän aikana neljä puheenvuoron voimin. S-ryhmän vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa aloitti kertomalla kestävästä kuluttamisesta, Suojeluasiantuntija Helka Julkunen Maailman luonnonsäätiö WWF:stä puhui oman varttinsa aikana siitä, miten yritykset voivat vaikuttaa ilmastonmuutoksen hillintään. Valtiosihteeri Terhi Lehtosen aiheena oli mahdollisuudet ja kilpailuetu matkalla kohti fossiilivapaata Suomea.

Vilkkainta keskustelua sai aikaan Autotuojat ja -teollisuus ry:n toimitusjohtajan Tero Kallion puheenvuoro liikenteen käyttövoimamurroksesta ja tulevaisuuden liikenteen mahdollisuuksista.

Aamupäivän puheenvuorojen jälkeen osallistujat siirtyivät golfin pariin joko pistebogey-kisaan, tai rangelle päivässä golfariksi -kurssille.

Osallistujien mielestä aamupäivä antoi paljon ajateltavaa. “Ilmastonmuutos on monitahoinen aihe, jossa on todella monia tulokulmia mietittäväksi”, kiteytti myyntijohtaja Veli Myllylä Bo LKV:stä.

Tapahtuman osallistumismaksut olivat vapaaehtoisia ja kaikki lahjoitukset ohjattiin täysimääräisesti Maailman luonnonsäätiö WWF:n ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön.

Osallistujat seurasivat aamupäivän esityksiä kiinnostuneena.
Lähimmäs lippua kisa
Palkintojenjako
Naisten kisan voittaja Virpi Viinikainen ja Petri Meller GoGolfista.
Edelläkävijöiden Kai Virtanen ja golfkisan voittaja Jari Haanniemi

Etsi luettavaa