Hyppää sisältöön

YouTube -tähti avaa TaylorMaden uuden draiverin ”SIM:in” salat

Rick Shiels laittaa TaylorMaden uudet draiverit testiin

Taylor Made julkaisi uuden draiverinsa, SIM:in. Uudessa mallissa on erittäin mielenkiintoinen muotoilu ja sen pitäisi tuoda entistä enemmän aerodynaamisuuden kautta vauhtia mailaan.

Rick Shiels on tullut YouTubessa tunnetuksi muun muassa välinetesteistään ja erilaisista suosituista golfvideoista. 

Tällä kertaa englantilainen on saanut ensimmäisten joukossa käsiinsä kiinnostavan uutuuden, TaylorMade SIM -draiverin. Draiverista on kolmea mallia, mutta Shiels keskittyy vain kahteen. Toisessa mailassa on säädettävä lapa, toisessa ei. 

Molemmissa uusissa malleissa on jäljellä muun muassa Twistface -teknologia, joka takaa tutkimusten mukaan suorempia draiveja. Uuden taakse ulottuvan muotoiluosan myötä TaylorMadelta luvataan lisää aerodynaamisuutta, vauhtia ja täten myös pituutta. 

Edelliseen uutuuteen, M5 verrattuna uutuudet tulevat olemaan parikymppiä halvempia uutena. Tuotteiden hinnat pyörivät reilun 450 euron hintaluokassa. 

Juttua korjattu: Rick Shiels ei ole tehnyt Kim Koivun kanssa sarjaa tämän tulokasvuodestaan European Tourilla, kuten jutussa aiemmin mainittiin. Sarjan Koivun kanssa toteutti Peter Finch.

Etsi luettavaa