Hyppää sisältöön

Yamaha Lounge GoExpo Golfissa – Golfauto omaksi tai arvonnan kautta kesäksi

Jesse Kaan (vas.)

Golfmessujen ytimessä, hole-in-one viheriön vieressä, voi tutustua Yamahan golfautoihin ja messutarjouksiin

Golfautojen määrä Suomessa kasvaa yleismaailmalliseen tyyliin  kahdesta syystä. Autolla kiertäminen säästää etenkin ikääntyvien harrastajien energiaa, nopeuttaa pelaamista  ja pidentää golfuraa.

Toinen merkittävä syy on pelaamisen nautinnon lisääminen. Pariskunnan, kaverin tai asiakkaan kanssa auton kanssa kiertäminen yhdistää pelaajia, nopeuttaa peliä ja luo tiimihenkeä. Tähän liittyy myös golfautojen käyttö yritystilaisuuksissa, joissa etenkin yhteislähdöissä golfauton käyttö luo monia etuja.

Yamaha lukeutuu golfautomerkkinä maailman suurimpiin ja arvostetuimpiin. Suomessa sitä edustaa Oy Hako Ground & Garden Ab, jonka edustama Toro on maailmalla ja Suomessa markkkinajohtaja kentänhoitokoneiden -ja laitteiden myynnissä.

”Messuilla esittelemme Yamahan tuotevalikoimaa golfkenttien edustajille sekä pelajille, jotka ovat kaksi erillistä asiakasryhmää”, taustoittaa Hakon liiketoimintajohtaja Petri Aaltonen.

Pickala sekä Vierumäki ovat golfautojen osalta Yamahan merkittävimmät ja suurimmat referenssit Suomessa.

”Pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja hyvällä palvelulla autojen hankintatapojen ja huollon osalta. Selvää on, että vahva jalasijamme kentillä Toron tuotteiden kautta on kilpailuvaltt”, Aaltonen muistuttaa.

Golfkentille autojen saatavuus omille ja vieraspelaajille on tärkeä palvelu, jonka pitää olla kunnossa kauden jokaisena päivänä myös muuttuvissa tilanteissa.

Hako kehittään jatkuvasti  palvelukonseptiaan kentille, suosittuna vaihtoehtona golfautojen ostamiselle on leasing kuukausimaksulla.

”Golfautojen hankinta on golfkentille palvelun lisäksi myös luonnollinen tulonhankintamuoto.”, Aaltonen muistuttaa.

Messutarjouksena auto omaksi tai arvonnasta  kesäksi

GoExpo Golfissa Hakon myyntitiimi palvelee ja kertoo Yamahan tuotteista paitsi kenttien edustajille, myös omaan käyttöön golfautoa hankkiville pelaajille.

Osaston sohvilla jalkojaan lepuuttavat ovat aitiopaikalla hole-in-one kisan suhteen

Osaston sohvilla jalkojaan lepuuttavat ovat aitiopaikalla hole-in-one kisan suhteen

Jarno Juuti

”Yksittäiset pelaajat, perheet ja kaveriryhmät muodostavat jatkuvasti kasvavan asiakassegmentin. Hankintaperusteita on runsaasti ja oman auton hankkiminen on etenkin omalla kentällä runsaasti pelaavalle todella taloudellinen vaihtoehto”.

GoExpo Golfin Loungessa on messujen ajan voimassa tarjous Yamaha Drive2 DC golfautosta. Suoraostona hinta painuu alle 7 000 euron, osamaksulla kuukausieräksi tulee 116 euroa seitsemän vuoden jaksossa.

”Kotoisa loungemme on hienolla paikalla holarireiän vieressä. Tervetuloa koeistumaan markkinoiden tilavin auto ja keskustelemaan aiheesta. Kilpailuvalttimme on myös joustavuus, kykenemme toimittamaan autoja suoraan varastosta”, Petri Aaltonen muistuttaa lopuksi.

Osastolla voi osallistua myös arvontaan, jossa yksi onnellinen saa Yamahan golfauton käyttöänsä kesän ajaksi.

Yamaha golfautot

Etsi luettavaa