Hyppää sisältöön

Yamaha golfauton kesäksi voittanut golfari yllättyi täysin: ”Onko tämä joku pilasoitto”

Tiina Jama-Raati sai upouuden Yamahan käyttöönsä koko kauden ajaksi kotikentälleen Muuramessa

Tiina Jama-Raati ei ollut ennen ”sinisen hurmurin” saapumista Muuramen kentälle pelannut yhtään kierrosta golfauton kanssa.

GoExpo GOLF-tapahtumassa Yamaha Loungesssa arvottiin kisaan vastanneiden kesken huippuluokan golfauto yhden onnellisen käyttöön. Tiina Jama-Raati oli onnettaren suosikki.

 Yamaha Drive2 AC golfauto luovutettiin Muurame Golfissa Tiinalle. Hän on aktiivinen golfari, joka ei tosin vielä ole koskaan pelannut golfauto allaan.

Videolla yllättyneen voittajan tunnelmat autonluovutuksen yhteydessä.

Golfauton säilytyksestä on sovittu Muurame Golfin kanssa ja latauspaikka löytyy klubin vieressä sijaitsevasta huoltorakennuksesta. Kenttämestari Esa Laine lupaili myös pitää autosta huolta ja tarkistaa aika ajoin akkujen nesteet. Muuta huoltoahan sähkötoiminen golfauto ei juurikaan kauden aikana tarvitse.

Kentällä  hurja käyttöaste ensimmäisellä viikolla

Kaudella 2006 18-reikäiseksi laajentunut Muurame Golf avautui tämän kauden osalta vappuaatona.

Jo ensimmäisen viikon aikana kierroksia kertyi huimasti reilut1 800.  Kun huomioidaan, että pakkasaamujen takia kentälle on päästy vasta yhdeksän aikoihin, käytännössä kaikki ensimmäisen viikon ajat ovat olleet täynnä.

Muuramessa avautuu kierroksen aikana eteen upeita näkymiä...

Muuramessa avautuu kierroksen aikana eteen upeita näkymiä…

Lassi Pekka Tilander

Toimitusjohtaja Joonas Nieminen kertoi tyytyväisenä kauden alun olleen yksi vilkkaimmista ja yleistä golfbuumia eletään täysillä myös Muurame Golfissa.

”Into pelaamiseen on ollut piukassa, silti  koronaviruksen tuomia rajoituksia sekä suosituksia on tunnollisesti noudatettu. Jatkossa myös kilpailutoimintaa päästään aloittamaan”, Nieminen iloitsee.

”Kenttä on talvehtinut hyvin. Muutamilla viheriöillä on pieniä jääpoltteen aiheuttamia vaurioita, mutta niistäkin selvitään kunhan säät lämpenevät ja yöpakkaset väistyvät. Lämpimiä ilmoja on Muuramessa jo kovasti odotettu.”

Muuramessa pidetään kentästä hyvää huolta

Molemmat yhdeksiköt suunnitellut Lassi Pekka Tilander iloitsee kovasti Muuramen suosiosta pelaajien keskuudessa sekä runsaista kierrosmääristä.

”Toisen yhdeksikön valmistumisen myötä kenttä sai runsaasti uutta ilmettä ja isännät ovat panostaneet resurssiensa puitteissa kiitettävästi kentän kehittämiseen sekä hoitoon”, Tilander analysoi. 

...sekä vesiesteitä, jotka koettelevat osaamista kuin myös henkistä kanttia

…sekä vesiesteitä, jotka koettelevat osaamista kuin myös henkistä kanttia

Lassi Pekka Tilander

Vaikka Muuramen kenttä on ehdottomasti suunniteltu käveltäväksi, sen haastavissa ja rankoissakin maastoissa golfautosta on varmasti hyötyä ja iloa”, hän totesi kuultuaan, minne uunituore Yamaha Drive2 AC kauden ajaksi matkasi.

Kauden aikana ja sen jälkeen raportoidaan, millaisi käyttökokemuksia Tiina Jama-Raatilla on,  ja onko hän silloin enään halukas kesäautostaan luopumaan?

Yamaha golfautoja Suomessa edustava Hako Group on tehnyt golfareille kauden alkuvaiheille mainion tarjouspaketin, jossa uuden auton hinnaksi tulee 7 490 euroa.

Muurame Golf

Yamaha, kevättarjous

Hako

Etsi luettavaa