Hyppää sisältöön

World Cup – Mielenkiintoinen avauskierros haastoi joukkueet

Kingston Heath Golf Club

Kingston Heath Golf Club tarjosi loistavan haasteen avauskierroksella. Vain yksi joukkue onnistui alittamaan 70 lyöntiä.

Tuulinen keli ja haastava kenttä pitivät tulostason maltillisena World Cupin avauskierroksella. Syvät väyläbunkkerit vaativat tarkkoja avauksia ja saivat pelaajat miettimään pelistrategiaa. 

Pahojen virheiden välttäminen näytti olevan toimiva strategia avauskierroksen foursome pelissä. Birdiet olivat tiukassa sillä haastavalla kentällä lähestymisiä ei ollut helppo saada reiän lähelle. 

Ryder Cupissa loistavasta joukkuepelistä tunnetut espanjalaiset näyttävät jälleen saaneen uuden toimivan peliparin. Rafa Cabrera-Bello ja Jon Rahm ottivat kilpailun kärkipaikan tuloksella 69, -3. Strategia oli välttää virheet ja se onnistui loistavasti kun joukkue teki vain yhden bogin. 

Rafa Cabrera-Bello ja Joh Rahm

Rafa Cabrera-Bello ja Joh Rahm

GettyImages

Amerikkalaisten joukkue ei pelannut yhtä tasaisesti mutta onnistui silti tekemään tulosta hyvällä puttaamisella. Rickie Fowler ja Jimmy Walker jakavat toista sijaa Ranskan ja Kiinan joukkueiden kanssa tuloksessa -2. 

Kilpailussa kotikenttäedun saaneen Australian joukkueen peli ei lähtenyt lentoon vielä avauskierroksella. Heikko puttaaminen ja muutama huono avaus pudottivat Adam Scottin ja Marc Leishmanin joukkueen tulokseen +2. Scott kertoi, että kentällä oli helppo tyytyä pelaamaan puolustuspeliä foursome formaatissa.

Perjantain toisella kierroksella pelaajat voivat ottaa enemmän koneesta irti kun pelimuoto vaihtuu bestballiin. Suurten erojen synnyttäminen on kuitenkin hieman haastavampaa. Kahdella pallolla pelaaminen tekee joukkueiden tuloksista tasaisempia kun bogeilta on helpompi välttyä. Bestballissa on tehtävä runsaasti birdejä ja puttaaminen nousee entistä tärkeämpään rooliin. 

Leaderboard

Etsi luettavaa