Hyppää sisältöön

Woodsilla viittä eri lääkeainetta veressään rattikäryssä

Tiger Woods osallistui tammikuussa Farmers Insurance -kilpailuun.

Tiger Woodsin verestä löytyi peräti viittä eri lääkeainetta, kun hän kärähti ratista toukokuussa.

Tiger Woodsin verestä löytyi melkoinen lääkecoctail, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta toukokuussa lähellä kotiaan.

Laboratoriotutkimusten tulokset julkistettiin maanantaina ja niiden perusteella Woodsin verestä löytyi seuraavia lääkeaineita: Xanaxia, Dilaudidia, Ambienia, Vicodinia ja THC:tä (tetrahydrokannabinoli).

Xanax ja Ambien ovat unilääkkeitä. Vicodin ja Dilaudid ovat puolestaan vahvoja kipulääkkeitä. THC on puolestaan marihuanan vaikuttava ainesosa. Sitä käytetään myös lääkekannabiksessa.

Vielä ei ole tietoa siitä, oliko Woodsilla reseptit kaikkiin näihin lääkkeisiin. 


”Olin pyrkinyt hoitaa selkäkipuani ja univaikeuksiani itse, mutta ymmärrän nyt, että se oli virhe tehdä sitä ilman lääkärin apua.”


Woods kärähti ratista toukokuun lopulla lähellä Floridassa. Woods oli nukahtanut rattiin aamuyöllä ja pysäyttänyt autonsa osittain pyörätien puolelle. Woods oli ollut pidätyshetkellä yhteistyöhaluinen, vaikka käyttäytyikin sekavasti ja puhui sammaltaen. Hän ei esimerkiksi tiennyt olinpaikkaansa.

Woods itse myönsi heti, että oli käyttänyt eri reseptilääkkeitä ajaessaan autoa. Kärähtämisen jälkeen Woods hakeutui vieroitushoitoon.

”Olin pyrkinyt hoitaa selkäkipuani ja univaikeuksiani itse, mutta ymmärrän nyt, että se oli virhe tehdä sitä ilman lääkärin apua. Jatkan työtä lääkärienin kanssa ja heidän mielestään olen edistynyt valtavasti”, Woodsin tiedottaja välitti viestin maanantaina illalla.

Tiedotteessaan Woods valaisi myös tämänhetkistä terveydentilaansa. Woods kävi läpi neljännen selkäleikkauksen aiemmin tänä vuonna.

”Kirurgini on erittäin tyytyväinen siihen, kuinka selkäni on paranemassa. Olen aikataulussa. Nostan jo kevyesti painoja, ajan kuntopyörää ja puttailen hieman”, Woods sanoi.

Myös sosiaaliseen mediaan julkaisemiensa kuvien perusteella Woods näyttäisi jo voivan paremmin. Eilen hän postasi itsestään ja tuoreesta PGA Championship -voittajasta Justin Thomasista kuvan Twitter-tililleen.

 

Thomas piipahti Woodsin omistamassa ravintolassa Floridassa.

Etsi luettavaa