Hyppää sisältöön

Woods pyysi Koepkaa peliseuraksi – ei saanut lainkaan vastausta tekstariinsa

Tiger Woods ei saanut peliseuraa harjoituskierrokselle Brooks Koepkalta.

Tiger Woods naureskeli The Openin lehdistötilaisuudessa, että hänen seuransa ei sitten kelvannut majorien erikoismiehelle Brooks Koepkalle.

Tiger Woods halusi pelata Openin alla harjoituskierroksen Royal Portrushin kentällä nelinkertaisen major-voittajan Brooks Koepkan kanssa. Hän lähetti maanmiehelleen tästä pyynnön tekstiviestitse, mutta Woodsin seura ei tainnut kelvata

”En saanut lainkaan vastausta”, Tiger kertoi hymyssä suin lehdistötilaisuudessa.

Miehen olemuksesta päätellen Brooksin radiohiljaisuus ei jäänyt kaivelemaan, vaan hän kehui Koepkan viimeaikaiset major-esiintymiset maasta taivaisiin.

”Se, mitä hän on tehnyt viimeisen neljän majorin aikana, on mahtavaa. On vaikuttavaa, että hän on pystynyt olemaan voittotaistelussa mukana joka kerran”, Woods kehui.

Koepkalta onkin neljän edellisen major-turnauksen osalta sangen vakuuttava tilasto: kaksi voittoa ja kaksi kakkossijaa. Tiger myös uskoo, että Koepkalla on hyvät mahdollisuudet voittoon huomenna käynnistyvässä kisassa.

Miehet eivät pelaa keskenään myöskään kahdella ensimmäisellä kisakierroksella, sillä iltapäivällä kisakierrokselle lähtevä Woods saa peliseurakseen Patrick Reedin ja Matt Wallacen. Koepka puolestaan pelaa torstaina ja perjantaina Shubhankar Sharman ja Louis Oosthuizenin kanssa.

The Openin lähtöajat

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa