Hyppää sisältöön

Wilson #kenttienarjensankarit -skaban voittajat selvillä

Wilson Staff Kenttien Arjen Sankari GoGolf

Kenttien arjen sankarit -skaba sai huikean osanoton. Liikkellä oli lukuisia uskomattomia golfareita, joille videoiden ja kuvien perusteella sattui ja tapahtui.

Palkintoraadilla oli vatsat hellänä nauramisesta. Osallistujien joukosta löytyi aivan käsittämättömiä suorituksia ja sattumuksia. Voittajat piti kuitenkin saada selville ja alta löytyy heidän suorituksensa.

 

Ensimmäinen palkinto

Wilsonin rautamallistosta voittajalle fitatut mailat.

Onnellinen voittaja on Antti Suonio.

Antti Suonio ja hänen stanssinsa.

Antti Suonio ja hänen stanssinsa.

Heinäkuun puolessa välissä Antti ja Wilsonin poppoo lyö päiväksi hynttyyt yhteen. Tarkoituksena löytää Antin pelikirjaan parhaimmin soveltuva kalusto. Tästä juttua sitten myöhemmin. Voitto tuli Antille itselleenkin yllätyksenä.

Olin etsiskelemässä et joko voittaja valittu ja huomasin voiton napsahtaneen kohdalleni. Hieno fiilis!

 

Päätimme valita myös kaksi muuta upeaa arjen sankaria. He saavat valita itselleen sopivan wedgen Wilsonin valikoimasta.

Janne Marttila näyttää aivan uskomattoman hienon lähipelilyönnin Pickalassa. Olisi moni ammattilainen kateellinen tuosta pelastuksesta.

 

 

Markus Lappi taas näyttää miten päästään birkkupaikkaan vaikka veden kautta. Pallo toimitetaan viheriölle ja suoritetaan naamanpesu samalla. Suorituspaikkana Muurame Golfin väylä 16.

 

 

Wilson ja GoGolf kiittää kaikkia pelaajia osallistumisesta skabaan. Olette kaikki kenttien arjen sankareita. Osallistumisia tuli niin Facebookin, Instagramin kuin Twitterinkin kautta ja niitä voi käydä katsomassa hashtagilla #kenttienarjensankarit.

Onnea voittajille!

 

Etsi luettavaa