Hyppää sisältöön

Wilson käytti TV-showta uuden draiverin suunnitteluun ja markkinointiin

Wilsonin Driver vs Driver show sai mielenkiintoisen voittajan.

Wilson tuotti Golf Channelille suunnittelukilpailu Driver VS Driver reality shown. Hakijoiden tavoitteena oli suunnitella Wilsonin uusin draiveri ja voittajalle oli tarjolla 500 000 dollarin palkkio. 

Loistavasti onnistunut show onnistui näyttämään draiverien suunnitelun haasteet ja tarpeen uusille innovaatioille. Portotyyppi vaiheeseen edenneiden kilpailijoiden apuna olivat tietysti myös Wilsonin tuotanto ja suunnittelutiimit. 

Voittajaksi selvisi 26-vuotias tuotesuunnittelija Eric Sillies mailalla Triton. Draiverin vetonauloina ovat tähtäystä auttava kansi sekä irrotettava pohjalevy/ruuvit. 

Wilson

Wilson tarjoaa draiverille kaksi eri pohjalevyä, joiden avulla mailan painoa voidaan säätää. Komposiittilevy painaa 9 g ja titaniumlevy 22 g. Ero painossa on siis melko merkittävä. Levyn kiinnittyy mailaan kolmella painoruuvilla, joten lavan painoa ja painopistettä voidaan myös säätää 2g(x2), 6g(x2) ja 12g painoilla. Draiverin mukana tulee yhdeensä viisi painoa ja molemmat levyt. Lavan asentoa voidaan säätää varren kiinnityksestä.

Wilson

Show ja mielenkiintoinen draiveri saavat ihmiset ainakin kokeilemaan uutta mailaa. Lavan painon säätäminen varrelle ja svingille sopivaksi on yksi draiverin tärkeitä ominaisuuksia ja irrottettava levy antaa lisää pelivaraa suuremmille säädöille. Kannen tähtäys on saatu näyttämään hyvälle ainakin kuvissa. 

Etsi luettavaa