Hyppää sisältöön

Wikströmin hyvä syysvire jatkui Irish Openin avauskierroksella

Ursula Wikström onnistui tänään hyvin Irlannissa. KUVA: TRISTAN JONES / LET

Ursula Wikström aloitti suomalaisista vahvimmin Irlannissa pelattavan Ladies European Tourin kisan. Myös Tiia Koivisto ja Linda Osala ovat hyvissä asemissa.

Ursula Wikströmin hyvä syyskunto jatkui tänään Ladies European Tourilla. Kahdessa edellisessä kilpailussa kiertuejyrä on napannut sijoitukset neljäs ja viides, ja tänään hän pelasi Irish Openin avauskierroksen 69 lyönnillä.

Kolme alle parin tulos riittää avauskierroksen jälkeen jaettuun 19. sijaan. Dromoland Castle -kentällä pelattavassa kilpailussa Wikström on kärjestä vain neljä lyöntiä perässä.

Irish Openin johtopaikkaa jakavat Yhdysvaltain neitsytsaaria edustava Alexandra Swayne ja Ruotsin Lina Boqvist. Kilpaillun ennakkosuosikki, emäntämaan Leona Maguire jakaa kuudetta sijaa tuloksella 67 (-5).

Lyönnin Wikströmiä heikommin pelasivat Linda Osala ja Tiia Koivisto, joka on kiertueen rankingissa 11:ntenä. Kauden päätteeksi LET:n kokonaiskilpailun kymmenen parasta pelaaja pääsee suoraan LPGA-kiertueen finaalikarsintaan.

Kaksikko Osala-Koivisto jakaa 27:ta sijaa. Noora Komulainen on par-tuloksellaan sijalla 67.

Emily Penttilä (+2), Emilia Tukianen (+3) ja Elina Nummenpää (+3) saavat huomenna esittää parastaan, jotta paikka viikonlopun kierroksilla varmistuisi.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa