Hyppää sisältöön

Wikström kärjessä – taistelee uransa ensimmäistä LET-voitosta Ranskassa

Unski otti komean sijoituksen LET:in suurkisassa Skotlannissa

Ursula Wikström johtaa Ranskassa pelattavaa LET:n ja LETASin yhteiskisaa.

Ursula Wikström jahtaa ensimmäistä European Tour voittoaan Ranskassa. Wikströmin kahden kierroksen yhteistulos (136) alittaa Evian Resort Golf Clubin kentän kuudella lyönnillä. Eroa toista sijaa jakavaan kolmikkoon, Englannin Felicity Johnsoniin ja Annabel Dimmockiin sekä Norjan Marianne Skarpnordiin ja on kaksi lyöntiä.

Voiton lisäksi tässä LET:n ja LETAS:n yhteiskilpailussa, Jabra Ladies Openissa on panoksena paikka syyskuussa samalla kentällä pelattavaan Major-turnaukseen, Evian Championshipiin. Se irtoaa kahdelle parhaalle. 

Wikström on iskenyt kahden kierroksen aikana nyt kahdeksan birdietä, neljä molempina päivinä. Avauskierroksella (69, -2) korttiin lipsahti pari bogia, mutta tänään tahti oli vieläkin kovempi (67, -4). Espoolainen löi kierroksellaan 11 väylä- ja 15 greeniosumaa. Putteriaan Unski käytti perjantaina ainoastaan 24 kertaa.

”Eilisestä ukkosen keskeyttämästä kierroksesta jäi pelaamatta puolitoista väylää, mutta olin hyvin hereillä. Muutenkin peli oli tänään tosi helppoa, enkä joutunut vääntämään mitään maagisia par-pelastuksia. Upea kenttä ja huikeat maisemat, joten mikäs tässä on pelatessa. Huomenna painetaan kaasua, lupaa ensiviikolla Messilässä pelattavassa LET Access Tourin kilpailussa”, Viaplay Ladies Openissa nähtävä Wikström. 

Hyvää suomalaispanosta täydentää kahdeksatta sijaa tuloksellaan -2 jakava Noora Komulainen.  

Tulospalvelu

Lähde: Ursula Wikströmin tiedote

Etsi luettavaa