Hyppää sisältöön

White Beach Golf: Kevään ja kesän ykköskohde

Monista vesiesteistä huolimatta White Beachin Golf on juuri sopivan leppoisa kenttä lomagolfia silmällä pitäen. Kuvassa 8. reiän viheriö.

White Beach Golf on kiehtova yhdistelmä kumpuilevaa linksiä ja vehreää puistokenttää.

Pärnussa, Viron lounaisrannikolla sijaitsevan White Beach Golfin dyynimäiset kummut, vesiesteet ja runsas puusto tekevät kentästä ainutlaatuisen. Erityisesti kentän läpi virtaava Audru-joki antaa sille luonnetta. Kentältä löytyy myös kosolti lampia, joten lähes kaikilla väylillä vesi tulee jollain tavalla peliin.

Pehmeät raffit ja samettiset väylät miellyttävät pelaajia taitotasoon ja ikään katsomatta. Kenttä on erityisesti lomailijoiden suosiossa. Se on yleensä erinomaisessa kevätkunnossa, ja siksi moni aloittaa golfkautensa juuri täältä.

Myös heinä-elokuussa, kesäloma-aikana, kentällä piisaa pelaajia. Tuolloin aamukierroksen jälkeen ehtii hyvin loikoilemaan lähistöllä sijaitseville, kuuluisille valkohiekkaisille rannoille. Jos tarmoa riittää, rannalta löytyy myös kaikenlaista aktiviteettia.

Ison plussan virolaiskenttä saa modernista klubitalostaan, jonka maisemaikkunat avautuvat vain muutaman askeleen päässä sijaitsevalle rangelle. Kierroksen rasitukset poistuvat viimeistään viihtyisien pukeutumistilojen yhteydessä sijaitsevassa saunassa.

Tarjoukset White Beach Golfiin

White Beach Golfin klubitalo on moderni rakennus. Klubiravintola tarjoaa erinomaista ruokaa ja sitä syödessä voi katsoa suurista ikkunoista rangelle, joka on aivan klubitalon edessä.

White Beach Golfin klubitalo on moderni rakennus. Klubiravintola tarjoaa erinomaista ruokaa ja sitä syödessä voi katsoa suurista ikkunoista rangelle, joka on aivan klubitalon edessä.

White Beach Golf

White Beach Golfin kenttä pelataan Golfreseptin järjestämällä Pärnun juhannus -matkalla. Matka on täynnä.

GoGolfin Guide -etu: 2 x green fee 79 €. Osta diili täältä.

 


Tiesitkö, että…

…White Beach Golfin klubiravintola tarjoaa gourmet-tason ruokaa. Ravintola on kaupungin ykköspaikkoja.


 

Faktaboksiin

  • Par: 72
  • Avattu:
  • Pituus: 6 280 / 6 003 / 5 604 / 5 240 / 4 939 m
  • Arkkitehti: Kosti Kuronen
  • Vaikeusaste: 3/5
  • HCP-raja: 54
  • wbg.ee / gogolf.fi/whitebeachgolf
  • Valgeranna küla, 88326 Audru vald, Pärnumaa, Viro

 

Etsi luettavaa