Hyppää sisältöön

WGC-reikäpeli tarjosi avauspäivänä jymy-yllätyksiä

WGC Dell-Technologies Match Play tarjosi keskiviikkona runsaasti reikäpelin dramatiikkaa.

Kilpailu pelataan lohkojärjestelmällä, jossa neljän pelaajan lohkoista jatkaa pudotuspeleihin vain lohkovoittajat. 

Jordan Spieth ja Rory McIlroy hävisivät avauskierroksen ottelunsa, ja jatkopaikan saavuttamisesta tuli haastava tehtävä. 

McIlroy hävisi Soren Kjeldsenille 2/1. Innostunut tanskalainen pelasi loistavaa golfia ja oli tulostaan kuusi alle ottelun päättyessä. McIlroy antoi Kjeldsenille kaiken kunnian ja huomautti, että helpompaa vastustajaa vastaan oma peli olisi hyvin riittänyt voittoon. 

Jordan Spieth ei saanut hyvää alkua Texasissa pelattavaan kilpailuun, joka pelataan miehen kotikaupungissa Austinissa. Hänet kaatoi tasaista peliä pelannut Japanin Hideto Tanihara 4/2. 

Päivän yllätykset eivät loppuneet tähän: Jason Day vetäytyi kilpailusta vain kuuden pelatun reiän jälkeen. Myöhemmin Day ilmoitti lehdistötilaisuudessa syyksi hänen äitinsä vakavan keuhkosyövän. Day palaa perheen luokse Ohioon, jossa äiti Dennig leikataan perjantaina. 

Espanjalaiset Jon Rahm ja Cabrera Bello voittivat omat ottelunsa. Sergio Garcia tasasi ottelun Shane Lowrya vastaan. 

Eurooppalaisittain päivä oli loistava, ja voittoja ottivat vielä Paul Casey, Martin Kaymer, Tyrrell Hatton, Thomas Pieters, Alex Noren, Knox, Tommy Fleetwood ja Berndt Wiesberger

Päivän parhaat pelaajat olivat Kjeldsen ja Brooks Koepka, jotka tekivät molemmat seitsemän birdetä. Dustin Johnson voitti ottelunsa Webb Simpsonia vastaan.

Lohko-otteluita pelataan vielä torstaina ja perjantaina. 

Leaderboard

 

 

 

Etsi luettavaa