Hyppää sisältöön

WGC Match Play – Lohkovoittajat ratkaistaan perjantaina

Torstai oli lohkovaiheen toinen päivä. Perjantain otteluissa ratkaistaan lohkovoittajat.

Rory McIlroyn keskiviikon tappio Soren Kjeldsenille osoittautui kohtalokkaaksi. Tanskalainen kaatoi torstaina Emiliano Grillon helposti lukemin 3/4 ja tulee jatkamaan pudotuspeleihin sillä lohkon neljäs pelaaja Gary Woodland vetäytyi perhesyistä. 

Toinen jatkopaikan kahdella voitolla varmistanut pelaaja on Alex Noren. Hänen lohkostaan Francesco Molinari vetäytyi rannevamman takia. 

Perjantaina kilpailun pelaajamäärä (64) putoaa kuuteentoista. Vain lohkovoittajat jatkavat viikonlopulle, joten perjantaina nähdään lukuisia ratkaisevia otteluita. Lohkoissa tasatilanteen sattuessa jatkopaikka ratkaistaan äkkikuolemana uusintarei’illä. 

Vahvoja esityksiä ovat osoittaneet amerikkalaisista Dustin Johnson, Brooks Koepka, Phil Mickelson ja Bubba Watson. Kaikilla on kaksi voittoa kahdesta ottelusta. 

Eurooppalaisista voitokkaita ovat olleet myös John Rahm sekä Tyrrell Hatton. Rahm kohtaa perjantaina Sergio Garcian ja espanjalaiset ratkaisevat ottelussa lohkovoittajan. Kaksi voittoa haalineelle Rahmille riittää pelkkä tasapeli. 

Leaderboard

 

Etsi luettavaa