Hyppää sisältöön

WGC-HSBC Champions – Rory McIlroyn testissä TaylorMade draiveri

Rory McIlroy on testannut TaylorMaden draiveria ja väyläpuita Kiinassa pelattavan WGC-HSBC Championsin harjoituksissa.

Rory McIlroyn ja Tiger Woodsin uudet välinesopimukset tuovat mielenkiintoa loppuvuodelle. Tämän viikon World Golf Championship kilpailussa Rory McIlroy on laittamassa bägiin TaylorMaden M2 draiverin ja väyläpuut. 

Vaikka TaylorMaden välineet näyttävän löytäneen tiensä Roryn bägiin mitään tietoa ei ole tullut mahdollisesta mailasopimuksesta. Tämä on hieman yllättävää sillä usein supertähtien mailat ja sopimukset kulkevat käsikädessä ja uusista pelaajahankinnoista tehdään mahdollisimman iso mediakohu. Tieto Roryn mailoista tulee No Laying Up Twitter ja nettisivustolta. Tässä Rory McIlroyn erittäin vakuuttavat TrackMan tilastot uudella draiverilla.

 

TaylorMade hakee edelleen ostajaa sillä myös omistaja Adidas aikoo poistua välinemarkkinoilta. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että TaylorMaden tallissa ovat Jason Day, Dustin Johnson ja Rory McIlroy (ainakin toistaiseksi). Merkin tulevaisuus ei siis näytä kovin synkältä. 

Tiger Woodsin bägissä ei olla nähty vielä muutoksia. Woods aikoo pelata Hero World Challengen joulukuussa ja ehkä silloin nähdään pelin lisäksi myös uutuuksia bägissä. 

 

 

 

Etsi luettavaa