Hyppää sisältöön

WGC Bridgestone Invitational – Jordan Spieth sivusi PGA Tourin ennätystä griineillä

U.S. Open voiton jälkeen Dustin Johnson on ollut iloinen ja avoin

Kirkkaimmat tähdet aloittivat hyvin WGC Bridgestone Invitationalissa.

Maailmanlistan kakkonen Jordan Spieth selvitti kierroksen vain 21 putilla, mikä sivuaa PGA Tourin ennätystä puttien lukumäärässä. Vaikka puttaaminen oli loistavaa tulevat alhaiset puttilukemat yleensä griiniosumien kustannuksella. Ensimmäisellä kolmellatoista reiällä Spieth osui griiniin vain kahdesti. Putteri kuitenkin pelasti kaiken. Spieth lopetti kierroksen neljään peräkkäiseen birdieen ja puristi tuloksen kaksi alle parin 68. 

Jordan Spieth onnistui tulokseen vahvemman mentaalipuolen ansiosta. Ennen kilpailua hän oli päättänyt pelata loppukauden paremmalla asenteella. Huonojen lyöntien aikaansaama itsepuhelu sai loppua. Kärsivällinen ja positiivinen asenne teki päivästä kevyemmän henkisesti. 

Kilpailun kärjessä tuloksella 64 on William McGirt. Unelmakierroksella kaikki tuntui onnistuvan. Strokes Gained tilastoissa McGirt oli paras pallonlyömisessä ja lähipelissä. Hän johtaa kilpailua kolmella lyönnillä. 

William McGirtin oikea kyynerpää on tourin "lentävin"

William McGirtin oikea kyynerpää on tourin ”lentävin”

GettyImages

Toista sijaa tuloksessa -3 jakavat Jason Day, Jimmy Walker ja Emiliano Grillo. Dayn peli vakuutti jälleen torstaina. Hän löi palloa hyvin ja pelasti parin lähipelillä päivän muutamasta virhelyönnistä. Jason oli tyytyväinen varsinkin rautalyönteihin. Kierroksen jälkeen hän arvioi, että lyöminen tulee olemaan yhä suurempi haaste mikäli keli pysyy aurinkoisena. Jos kenttä kuivuu on kapeisiin väyliin ja pieniin griineihin yhä haastavampi osua. Silloin pelaajilta vaaditaan malttia ja kärsivällisyyttä. 

Dustin Johnson (-1) jatkoi U.S. Openissa nähtyä upeaa draivaamista, joka tulee olemaan suuri apu myös Firestonen kentällä. Peli oli varmaa vaikka birdejä syntyi vain kaksi. 

Rickie Fowler (-2) onnistui viime aikoja parempaan esitykseen avauskierroksella. Viimeisestä neljästä kilpailusta saldona on kolme MC:tä ja T44 sija. Torstaina peliä rasitti vielä kehno draivaaminen mutta Fowler onnistui kompensoimaan pelin muilla osa-alueilla. 

Leaderboard

 

Etsi luettavaa