Hyppää sisältöön

WGC Bridgestone Invitational – Jason Day puristi kärkeen haastavan päivän päätteeksi

Vain 12 pelaajaa alitti parin perjantaina.

Maailmanlistan ykkönen Jason Day onnistui tasaisesti pelin kaikilla osa-alueilla. Puuskittainen tuuli sekoitti pakkaa perjantaina ja kenttä haastoi pelaajia varsinkin avauslyönneissä. Dayn pallonlyöminen on tähän asti ollut kilpailun parasta ja yhteistyöllä hyvän lähipelin kanssa on kahdelle avauskierrokselle syntynyt vain kolme bogia. Day johtaa kilpailua tuloksessa -4.

”Tänään oli yksi haastavimmista kierroksista, mitä olen pelannut tällä kentällä.”, Day kertoi kierroksen jälkeen. 

Kuivuva ja koveneva kenttä, kapeat väylät ja pienet griinit ovat olleet riittävä haaste maailman parhaille pelaajille. Kilpailun keskiarvot väyläosumille on vain noin 40% ja griiniosumille vain 60%. 

Adam Scott ja Jordan Spieth jakavat kuudetta sijaa tuloksessa -1. Adam Scott johtaa kilpailua griiniosumissa mutta on tehnyt kuusi bogia. Jordan Spieth piti jälleen tuloksen kasassa upealla puttaamisella. Kehno rautapeli on tuonut lähipelille suuria paineita mutta kuuma putteri on säilyttänyt tuntuman kärkisijoihin.

Spieth on yrittänyt nopeuttaa peliään saatuaan huomautuksia hitaasta pelistä tällä kaudella. Nopeamman pelin tavoitteena on huolettomampi asenne ja rennompi pelityyli, jonka on tarkoitus johtaa parempiin tuloksiin. 

Avauskierroksella huipputuloksen 64 pelannut William McGirt pelasi perjantaina kymmenen lyöntiä huonommin 74. McGirt pelasi viimeiset kuusi väylää neljä yli parin. Tulostason ollessa maltillinen on William edelleen kärjen mukana tuloksessa -2. 

Leaderboard

Etsi luettavaa