Hyppää sisältöön

Westwood kärjessä, Ilonen ylitti odotuksensa

Lee Westwood johtaa päätöskisaa avauspäivän jälkeen.

Lee Westwood johtaa avauspäivän jälkeen Dubain rahakasta finaalikisaa. Mikko Ilonen on vahvasti pelissä mukana.

Lee Westwood aloitti vahvasti DP World Tour Championshipin Dubaissa. Englantilainen pelasi kierroksen 66 (-6) ja johtaa kisaa lyönnillä ennen Ranskan Julien Quesnea ja Belgian Nicolas Colsaertsia.

Westwood on rahalistalla 12:ntena, vaikka häneltä puuttuukoin voitto tältä kaudelta. Kauden paras sijoitus on huhtikuulta, kun hän jakoi Masters Tournamentin toisen sijan.

Race to Dubai -kokonaiskisan voitosta taistelevat Alex NorenHenrik Stenson ja Danny Willett aloittivat käsijarru päällä. Stenson pelasi pariin, Willett ja Noren yhden alle. Rory McIlroy epäonnistui pahasti, sillä hänen kierrostuloksensa oli 75 (+3).

Suomen Mikko Ilonen osoitti iskukykynsä. Ilonen löi tänään 70 kertaa, vaikka kierros alkoi ikävästi tuplabogilla. Ilonen kuitenkin nosti tasoaan ja teki loppukierrokselle viisi birdietä ja vain yhden bogin. Ilosen teemana oli tänään viheriöosumat. Hänen tavoitteenaan oli osua 15 greeniin, mutta hän pääsi puttaamaan birdietä 16 kertaa.

Tulos riittää tällä hetkellä 13:nteen sijaan aivan kuten tämän päivän pelikaverilla Renato Paratorella. Kaksikko pelaa kierroksen yhdessä myös huomenna, mikä Ilonen myös toive kierroksen jälkeen. 

Ilonen ja Paratore lähtevät kierrokselle klo 9.50 Suomen aikaa.

Kilpailun televisio Viaplay ja Viasat. Lähetys alkaa kymmeneltä.

Etsi luettavaa