Hyppää sisältöön

Webb Simpson voitti, eikä hänen tarvitse tällä kertaa rukoilla paikkaa Ryder Cup -joukkueeseen kapteenilta

Webb Simpson liikutti sunnuntaina vahingossa palloa putterillaan ja sai siitä rankkarin. Ja sekös miestä harmitti.

Webb Simpson voitti RBC Heritage -kisan upean loppukirin ansiosta ja nousi maailmanlistalla Yhdysvaltain toiseksi parhaaksi pelaajaksi.

Webb Simpson otti uran seitsemännen ja kauden toisen voiton PGA Tourilla voitettuaan huippujännittävän RBC Heritage -kisan. Samalla Simpson varmisti sen, että pelaa syksyllä Yhdysvaltain Ryder Cup -joukkueessa, mikäli se koronatilanteen vuoksi voidaan järjestää.

Vuoden 2012 US Open -voittaja  sinetöi voiton pelaamalla viimeiset seitsemän reikää viisi alle parin. Eroa toiseksi sijoittuneeseen Abrahan Anceriin kertyi lyönti. Simpsonin voittotulos oli -22. Ancer päätyi tulokseen -21.

Viikko sitten voiton napannut Daniel Berger nousi jakamaan kolmatta sijaa Tyrrell Hattonin kanssa tuloksella -20.

Simpson on tuoreella maailmanlistalla sijalla viisi ja käytännössä syyskuussa pelattavaan Yhdysvaltain Ryder Cup -joukkueeseen. Hän on nykyisellä Ryder Cup -listalla Brooks Koepkan jälkeen kakkosena.

Kuusi vuotta sitten Simpson joutui kerjäämään itselleen paikan silloiselta kapteenilta Tom Watsonilta. Asiasta nousi tuolloin pienimuotoinen kohu, semminkin kun Simpsonin ei onnistunut pitämään lupauksiaan kipparille, vaan epäonnistui pahemman kerran heti ensimmäisessä ottelussa.

Tänä vuonna Yhdysvaltain joukkueen kapteeni on Steve Stricker, joka saa poikkeuksellisesti valita tänä vuonna joukkueeseen kuusi pelaajaa.

Euroopan joukkueen kannalta Simpsonin valinta voi olla hyvä asia, sillä aina kun hän on ollut Yhdysvaltain joukkueessa (2010, 2012, 2014 ja 2018) Eurooppa on vienyt pokaalin kotiin.

Simpson nousi kärkeen myös FedEx Cupissa niukasti ennen Justin Thomasia

Tulospalvelu

Etsi luettavaa