Hyppää sisältöön

Webb Simpson varmaan voittoon The Players Championshipissä – Sunnuntaina Tiger nousi lähimmäksi haastajaksi

Webb Simpson ja caddie Paul Tresori

Webb Simpsonin (-18) voittomarginaali jäi lopulta neljään lyöntiin. Sunnuntaina hän otti hieman takapakkia tuloksella 73, +1 mutta seitsemän lyönnin etumatka oli liikaa takaa-ajajille.

Webb Simpson johti kilpailun tilastoja griineillä ja avauksissa. Hän oli Strokes Gained: Putting tilaston ykkönen ja keräsi viikolta eniten väyläosumia. 

Toista sijaa (-14) jakoivat Charl Schwartzel, Jimmy Walker ja Xander Schauffele. Jason Day sijoittui neljänneksi tuloksella -13. 

Lisää huomionarvoisia pelaajia löytyy sijalta 11. Tulokseen -11 päätyivät Adam Scott, Brooks Koepka, Ian Poulter, Justin Thomas ja Tiger Woods. Sijoitus riitti nostamaan Justin Thomasin maailmanlistan kärkeen, Dustin Johnsonin jäädessä sijalle T17. 

Kukaan ei pelannut Tigeria paremmin viikonloppuna. Tulokset 65-69 nostivat hänet cut rajalta etusivulle. Woods nousi sunnuntaina aikana lähimmäksi haastajaksi tulokseen -14 mutta lipsui muutamaan virheeseen vaikeilla lopetusväylillä. 

Woods kuvaili pelin loksahtaneen kohdalleen viikonloppuna. Hän oli erittäin tyytyväinen pallonlyömiseen ja pelin kaikkiin osa-alueisiin. Tigerin mukaan hänen kehityksensä on tullut etuajassa ja kilpailujen voittaminen ei ole enää kovin kaukana.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa