Hyppää sisältöön

Wayne Gretzkyn poika tavoittelee unelmaa PGA Tourista

Tristan Gretzky haluaa PGA Tourille eikä NHL:ään

Wayne Gretzky on tullut tunnetuksi näyksi PGA Tourin kilpailuissa. Gretzkyn tytär Paulina seurustelee maailmanlistan nykyisen kolmosen, Dustin Johnsonin kanssa. Gretzkyn oma poika on luomassa tulevaisuutta golfmailan varressa jääkiekon sijaan.

Wayne Gretzky, historian paras jääkiekkoilija viettää eläkepäiviään eteläisessä Kaliforniassa. Golf kuuluu vahvasti miehen arkeen niin seuraamisen kuin pelaamisen muodossa. Gretzky on toiminut myös osittaisena mentorina tyttärensä Paulina Gretzkyn miehelle Dustin Johnsonille

Kenties Johnsonin myötä, myös Gretzkyn verisuvusta on löytymässä uusi PGA Tour -tähti. 18-vuotias Tristan Gretzky teki hiljattain sopimuksen kovan college-joukkueen Pepperdinen kanssa. Tristan on niin sanottu late bloomer, eli hän on puhkeamassa kukkaansa golfarina vasta myöhemmässä iässä. 

Tristan Gretzky tekee yhteistyötä golfmaailman kuumimpiin valmentajiin lukeutuvan George Gankasin kanssa. Gankasin opissa palloa todella lyödään pitkälle, joka kuuluu myös Gretzkyn vahvuuksiin. Hän on saanut oppia paljon myös Dustin Johnsonilta, jonka kanssa hänet on nähty usein kentällä! 

”Tavoitteeni on pelata golfia ammatikseni PGA Tourilal ja Pepperdine antaa siihen parhaat lähtökohdat. Pelaajat ja valmennustiimi ovat parhaat koko maassa ja odotan innolla pääseväni tähän seuraan kehittymään pelaajana muutamaksi vuodeksi”, Gretzky kommentoi tiedotteessa. 

Myös Pepperdinessa oltiin luonnollisen tyytyväisiä potentiaalisen urheilijan saamisesta joukkueeseen. 

”Tristan on vakuuttanut meidät atleettisuudellaan ja asenteellaan. Hän on vasta puhkeamassa kukkaansa, joka luo mielettömän määrän potentiaalia”, Pepperdinen päävalmentaja Michael Beard kommentoi. 

Lähde: Golf.com

Etsi luettavaa