Hyppää sisältöön

Walkamo aloittaa viimeisen vuotensa PGA:n johdossa

Mika Walkamo valittiin jatkamaan PGA:n puheenjohtajana.

Mika Walkamo on toiminut Suomen PGA:n johdossa vuodesta 2007 lähtien. Hänet valittiin keskiviikkona pidetyssä PGA:n vuosikokouksessa vuoden kestävälle jatkokaudelle. Sen jälkeen Walkamo ei ole enää sen jälkeen käytettävissä.

Mika Walkamo aloittaa 12 vuotensa Suomen PGA:n puheenjohtajana. Se jää samalla  hänen viimeisekseen. Walkamo kertoi eilen, että ei ole käytettävissä tehtävään enää tämän kauden jälkeen. Walkamo toimii yrittäjänä Vanajanlinna Groupissa.

”Nyt on hyvää aikaa etsiä minulle seuraaja”, Walkamo sanoi eilen PGA Awards -tilaisuudessa.

PGA:n tiedotteessa Walkamo oli tyytyväinen suomalaisen ammattilaisgolfin tilaan. PGA edustaa niin pelaavia kuin opettavia ammattilaisiakin.

”Olen kiitollinen minulle osoitetusta luottamuksesta. Mennyt vuosi on kilpailullisesti tuonut jälleen uusia ylpeilyn aiheita suomalaisille Tapio Pulkkasen voitettua Challenge Tourin rankingin. Lisäksi golfopettajien kehitykseen panostettiin järjestämällä kaksi erillistä PGA Summitia: yksi keväällä golfmessujen yhteydessä ja toinen nyt joulukuussa. Kaksipäiväisen joulukuun Summitin pääpuhujana oli Michael Jacobs, joka on Amerikan Golf Digestin top 100 -listauksen 32

”Haluamme jatkossakin tuoda huippuosaamista maailmalta kehittämään Suomen golfia”, Walkamo kertoi. ”Ruohonjuuritason kehittäminen on varmin keino varmistaa urheilullinenkin menestys tulevaisuudessa. Lisäksi golfopettajat ovat entistä paremmin koulutettuina valmiimpia kohtaamaan golfin tulevaisuuden haasteita, joista jäsenmäärän kasvattaminen on yksi tärkeimmistä.”

Walkamo johtaman hallituksen muut jäsenet ovat Heini Haapala, Jyry-Jussi Peltomäki, Mikael Hästbacka, Tero Kumpulainen, Henrikki Tolonen ja Jarkko Raski.

Hallituksen jäsenistä Haapala, Peltomäki, Tolonen ja Raski ovat järjestön opettajajäseniä. Hästbacka ja Kumpulainen tuovat hallitukseen näkökulmaa liike-elämän puolelta.

Hästbacka on sisältömarkkinointitoimisto Siman toimitusjohtaja ja Kumpulainen toimii yrittäjänä tapahtuma-alalla. Sitä ennen hän työskenteli pitkään Infrontin varatoimitusjohtajana vastataten aikoinaan esimerkiksi Ladies European Tourin Suomen-kilpailun järjestelyistä.

Etsi luettavaa