Hyppää sisältöön

Vuoden golfvaimo? Krista Glover pahoinpiteli miehensä huonon kierroksen takia

Krista Gloverilla menee miehensä huonot pelit "hieman" tunteisiin

Lucas Glover sai ”hallitukselta” melko rankan palautteen heikon kolmannen kierroksen myötä The Players Championshipissa. Glover kiersi TPC Sawgrassin kentän 78 lyönnillä ja tippui ulos kolmannen kierroksen päätteeksi. Vaimo ei antanut armoa huonosta kierroksesta.

Lucas Glover voitti vuoden 2009 US Openin. Hän meni naimisiin vaimonsa Krista Gloverin kanssa vuonna 2012. Pariskunnalla on myös kaksi lasta. Krista Glover päätti lauantaina ottaa kantaa miehensä peliesityksiin. 

Lauantai-iltana perheen vuokra-asuntoon kutsuttiin poliisit paikalle kun Krista Glover oli käynyt miehensä kimppuun. Hän oli uhkaillut aviomiestään tämän jättämisellä jos voittoja ei ala tulemaan. Hän oli myös kertonut kuinka Lucas ei tulisi näkemään enää parin lapsia jos peliesitykset eivät parane. 

Yhteenotossa osallisena oli myös Lucas Gloverin äiti, jonka Krista Glover väittää käyneen hänen päälleen. Mitään fyysisiä todisteita kyseisestä ei kuitenkaan löytynyt. Lucas Glover kertoo poliisiraportissa vaimonsa toimintatavoista huonojen kierrosten jälkeen seuraavasti. 

”Kun pelaan huonosti hän haukkuu minua luuseriksi ja nössöksi (p…y). Hän kertoo, että minun pitäisi antaa koko henkilökunnalle potkut ja jos en ala voittamaan kisoja hän uhkaa jättää minut ja kertoo, että en saa nähdä lapsiani enää koskaan”, Lucas kertoi raportissa. 

Lucas Glover kyllästyi vaimonsa toimintaan, mutta siitä huolimatta yritti neuvotella tilanteen kuntoon ilman, että hänen vaimoaan olisi pidätetty. 

Lucas Gloverin ja hänen äitinsä kehosta löytyi useita ruhjeita. Hänen äitinsä rinnassa oli veritahroja. Krista Glover väitti, että häneen olisi hyökätty, mutta mitään todisteita tästä ei löytynyt ja syytteet Lucasin ja hänen äitinsä osalta jätettiin nostamatta. 

Krista Glover oli tilanteen tapahtuessa alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän myös vastusti pidätystä, pahoinpiteli poliisiautoa ja teki kaiken myös pariskunnan lasten silmien edessä. Lucas Glover selvensi tilannetta omassa sosiaalisessa mediassaan tiistaina. 

Etsi luettavaa