Hyppää sisältöön

Voita green fee- ja majoituspaketti Linna Golfiin: Tähdet tuikkivat PGA Championshipissä, kuka vie voiton?

Voittaako joku heistä sunnuntaina European Tourin lippulaivakilpailun?

Kuka voittaa BMW PGA Championshipin

Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen ovat mukana torstaina käynnistyvässä BMW PGA Championship -kisassa, johon osallistuu varsin nimekäs joukko tähtipelaajia.

Kirkkaimpana tähdistä tuikkii Rory McIlroy, maailmanlistan kakkonen, joka valittiin juuri PGA Tourilla Vuoden pelaajaksi. Mukana ovat myös englantilaiset Tommy Fleetwood, Matt Wallace ja Matthew Fitzpatrick.

Mukana on myös ennen kiertueen lippulaivakilpailua ranking-kärjessä oleva Shane Lowry, joka palaa Euroopan mantereelle heinäkuisen The Open -voiton jälkeen. Voittoa puolustaa Francesco Molinari, joka kruunattiin samana vuonna myös The Open -voittajaksi. Myös  Jon Rahm on kisassa mukana.

European Tourin kärkikymmeniköstä puuttuvat ainoastaan yhdysvaltalaiset Kevin Kisner ja Xander Schauffele sekä Etelä-Afrikan Louis Oosthuizen.

Kilpailun kaikki osallistujat ja torstain lähtöajat löydät täältä ja veikkaukseen voit osallistua alla. 

Muista veikata voittajan lisäksi myös voittotulos, sillä jos useampi veikkaa oikein voittajan, voittajaksi valikoituu se, kuka on veikannut tuloksen oikein tai lähimmäksi oikeaa tulosta. Mikäli useampi osallistuja on veikannut voittajan ja tuloksen oikein (tai yhtä lähelle voittotulosta), arvotaan voittaja heidän keskuudestaan.

Tämän viikon kisaveikkauksen palkintona on green feet ja majoitus kahdelle aina loistavassa kunnossa olevassa Linna Golfissa, joka sijoittui juuri Golf World -lehden arviossa maailman sadan parhaan golfkentän joukkoon. Linna Golf on myös GoGolfin pääyhteistyökenttä, jonka green fee -tarjoukset löydät täältä.

Linna Golfin yhteydessä toimii korkeatasoinen täyden palvelun hotelli Vanajanlinna. Hotellista löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja tunnelmallisista päälinnan huoneista golfklubin alueen moderneihin suiteihin. Tarjolla on myös tilavia huoneistoja isommillekin seurueille.

Linna Golf on manner-Euroopan 76:nneksi paras golfkenttä.

Linna Golf on manner-Euroopan 76:nneksi paras golfkenttä.

Linna Golf

Palkinto on lunastettavissa myös kaudella 2020.

Tulospalvelu

Kilpailu on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa