Hyppää sisältöön

Virpiniemi Golfissa kerättiin ennätyssumma lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen

Oulu All Stars Charity Golfin iltatilaisuudessa oli syytä hymyyn lahjoitussuman noustua ennätyslukuihin

Pekka Rinteen ja Jussi Jokisen perustama hyväntekevisyystapahtuma, Oulu All Stars Charity Golf onnistui yli odotusten ja tuotti 77 850 euroa.

Virpiniemi Golfin kentällä ja harjoitusalueilla oli launtaina hyvä vipinä ja henki päällä. Hyväntekeväisyyskisassa oli paikalla osallistujat sekä järjestäjät yhteenlaskien lähes sata ihmistä. 

Oulu All Stars Charity Golfissa kerättiin rahaa Pelaa ja pelasta ry:n nimissä Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n toiminnan tukemiseen.

Vasemmalta puolelta pelaavat mailataiturit Juha Perälä ja Sebastian Aho oli sijoitettu  samaan ryhmään

Vasemmalta puolelta pelaavat mailataiturit Juha Perälä ja Sebastian Aho oli sijoitettu samaan ryhmään

Salla Jokinen Photography

Kisan yhteistyökumppanien ja kilpailusta saatujen eurojen lisäksi varoja kertyi iltatilaisuuden perinteisestä huutokaupasta.

Kokonaispotti oli lopulta 77 850, joka ylitti edellisuonna kerätyn summan lähes 3 000 eurolla.

Tapahtuman isäntinä toimivat kiekkotähdet Jussi Jokinen, Pekka Rinne, Sebastian Aho, Joons Donskoi sekä Markus Nutivaara

Huutokaupan meklarina juhlaväkeä innosti tarjousten nostamiseen mediapersoona Juha Perällä, joka pelasi myös varsinaisessa kisassa yhdesssä Sebastian Ahon kanssa.

”Virpiniemen kentttä on todella luonteikas ja upea. Merimaisemat tekevät vaikutuksen. Oli suuri kunnia saada olla mukana hienosti  järjestetyssä tapahtumasa tärkeän asian hyväksi”, Perälä kiitteli.

Oulussa on viiden vuoden aikana  kerätty hyväntekeväisyyteen golftapahtuman kautta lähes 330 000 euroa.

Pelaa ja Pelasta ry

Etsi luettavaa