Hyppää sisältöön

Ville Kalliala siirtää opetustoimintansa GoGolf rangelle Leppävaaraan

Ville Kallialan tekemä työura suomalaisen golfin ja pelaajien eteen on pitkä ja  menestyksekäs.

Suomen arvostetuimpiin ja menestyneimpiin valmentajiin lukeutuva Ville Kalliala aloittaa opetustoimintansa uusiutuvalla GoGolf rangella huhtikuun toisella puoliskolla.

GoGolf  teki talvikaudella monivuotisen sopimuksen Espoon  Leppävaarassa sijaitsevan Suomen suurimpiin lukeutuvan harjoitusalueen toiminnan pyörittämisestä.

Rangella on laskutavasta riippuen 80 -100 lyöntipaikkaa, mattojen lisäksi myös ruoholta pääsee lyömään. Aiempina vuosina kovassa käytössä olleen  lähipelialueen kehittämiseksi on tehty suunnitelmia. Harjoituskeskus avautuu huhtikuun puolivälin kieppeillä, tarkkaa päivämäärää ei kuitenkaan tässä vaiheessa vielä haluta ilmoittaa.

”Harjoituskeskuksemme sijainti on erinomainen ja mahdollisuus palveluiden kehittämisen kautta kävijämäärän hurjaankin kasvattamiseen on ilmeinen”, kertoo toiminnasta vastaava GoGolfin Anna Lindqvist.

Leppävaarassa tulee kauden aikana työskentelemään useita valmentajia jotka pitävät yksityistuntien lisäksi kursseja sekä yritytilaisuuksia. Myös GoGolfin oma opetustoiminta käynnistyy pian rangen avautumisen jälkeen.

Ville Kalliala  pelasi menestyksekkään amatööriuran ja siirtyi valmentajaksi Espoon Golfseuraan kasvattajaseurastaan HGK:sta vuonna 1983 vain 22-vuotiaana. 

Espoon vuosien (1983-1988)  jälkeen Kalliala toimi Sarfvikin headprona lähes 20 vuoden ajana 1989-2008. Viimeiset 11 kesäkautta hän on valmentanut Hirsalassa.

”Uskon vahvasti taajamien yhteydessä sijaitsevien harjoituskeskusten suosion kasvuun. Ne ruokkivat lajille uusia harrastajia, etenkin junioreita ja antavat jo pelaaville mahdollisuuden päästä harjoittelemaan kun aikaa kierroksen pelaamiseen ei ole”, Kalliala muistuttaa.

Ville Kalliala on tehnyt pitkän ja ansiokkaan uran  paitsi harrastajien, myös kilpapelaajien ja juniorien valmennuksessa. Suomen Golfliiton maajoukkueiden koutsaamisessa hän on ollut vahvalla panoksellaan mukana 1991-2011. Henkilökohtaisista valmennettavista menestyksekkäin on Minea Blomqvist-Kakko, joka edelleen hakee Kallialalta oppia ja ajatuksia pelinsä kehittämiseksi.

Ville Kalliala oli Minnillä caddienä myös silloin, kun hän vuoden 2004 British Openissa sijoittui kahdeksanneksi ja teki majorien silloisen ennätyksen 62 lyöntiä.

”Suurimman nautinnon työstäni golfvalmentajana saan siitä, kun kykenee auttamaan oppilasta haasteiden ja ongelmien kanssa ja tämä kykenee nostamaan pelitasoaan”, Kalliala perustelee ammatinvalintaansa. 

Ville Kallialasta, hänen opetustoiminnastaan sekä Villen vinkeistä löydät lisätietoja täältä.

GoGolf range Leppävaara

Etsi luettavaa