Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Puman TitanTour Ignite ja Ignite Golf -kengät

Puma Golf esitteli vuoden alussa TitanTour Ignite ja Ignite Golf -kengät. Viikon tuote-hengen mukaisesti arvomme yhdelle onnekkaalle uudet golfkengät. Osallistu kisaan GoGolfin Facebookissa.

PumaTITANTOUR IGNITE

Titantour Ignite on ruusukkeilla varustettu tour-pelaajille suunniteltu nahkakenkä, jota esimerkiksi Rickie Fowler käyttää.

Ignite Golf -kenkä on puolestaan ruusukkeeton yleisluontoisempi nahkakenkä, joka näyttää hyvältä kentällä ja sen ulkopuolellakin. Molemmat kengät lupaavat kahdeksi vuodeksi vedenpitävyyttä märkien kierrosten varalta.

Ignite -perheen kengät ovat suunniteltu toimittamaan reagoivaa iskunvaimennusta, optimaalista reboundia, ja ylivoimaista mukavuutta läpi joka kierroksen. Erikoisuutena toimii kengän pohjan muottiin upotettu nestemäinen polyuretaani seos.

PWRCOOL -ominaisuuden takia uudet TitanTourit hengittävät myös entistä paremmin ja reagoivat lämpötiloihin ympäristön mukaan pitäen kengän viileämpänä kuumalla ja lämpimämpänä viileämmällä säällä.

Ulkopuolisen silmin kengät ovat myös harvinaisen virtaviivaisen ja hyvännäköiset ja ovat tervetulleet värittämään muuten ehkä vähän tylsää golfkenkäskeneä.

TITANTOUR IGNITE ovh 215 euro

Tilaa Golfskyn verkkokaupasta hintaan 164, 90 €
Saatavissa väreissä: valko-oranssi, valkomusta, koko musta, valkosininen ja valkotummanpunainen.

IGNITE Golf ovh 160 euro.

Tilaa Golfskyn verkkokaupasta hintaan 120 €
Saatavissa väreissä: valkosininen, valkomusta, koko musta, koko ruskea, koko harmaa,

Eikä unohdeta naisia.

IGNITE Golf naisten golfkengät ovh 160 €
Saatavissa väreissä: valko-liila

Tilaa Golfskyn verkkokaupasta hintaan 120 €

 

 

188656_04_lateral

188656_04_outsole

188679_01_lateral

Etsi luettavaa