Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Musta on uusi musta – Evnroll esitteli suosikkiputterinsa uudella viimeistelyllä

Evnrollin tyylikäs uutuus ER2 Black -malli löytyy esimerkiksi Lexi Thompsonin bägistä.

Evroll herätti suosikkiputterinsa uuteen nousuun uudella viimeistelyllä. Uutta putteria etsivälle se on tyylikäs ja toimiva vaihtoehto.

Putterivalmistaja Evnroll julkisti tälle vuodelle neljä uutta mallia. Lisäksi se esitteli loppukesästä yhden uutuuden, Evnroll ER2 Black -putterin.

Se on käytännössä sama malli kuin vanha ER2, mutta nyt putterin saa tyylikkäällä mustalla viimeistelyllä – aina grippiä ja putterihuppua myöten. Malli on ollut myös LPGA Tourilla kukoistavan Lexi Thompsonin bägissä.

Kuten muissakin Evnrollin puttereissa myös ER2 Black -mallissa on erittäin suuri sweet spot. Evnroll itse käyttää sweetspotin sijasta sweet face -termiä, koska putteri on erittäin anteeksiantava. Suuri hyvän osuman alue parantaa merkittävästi puttien pituus- ja suuntatarkkuutta. 

Pituustarkkuuden salaisuus piilee siinä, että putterin urien leveys vaihtelee. Keskellä lapaa ura on leveämpi kuin reunoilla. Leveä ura vaimentaa ja kapea edistää pallon rullia, mikä tasaannuttaa lyöntien pituuseroa. Pallo ei myöskään pompahda osuessaan lapaan, vaan ampaisee rullien matkaan myös heikomman osuman sattuessa.

Suuntatarkkuutta puolestaan parantaa erinomainen suunnittelu ja toteutus lavan painotusten osalta.

Lapa on valmistettu jyrsimällä ja jokaisen uutuusputterin lapa painaa aina saman verran: joko 355 tai 370 grammaa varren pituudesta riippuen.

Varren pituus ja lavan paino:

  • 35 tuumaa: 355 grammaa
  • 34 tuumaa: 370 grammaa
  • 33 tuumaa: 370 grammaa

ER2 on  hieman normaalia leveämpipohjaisempi blade-putteri, joka sopii pelaajalle, jonka silmää miellyttää perinteisen näköisen putteri, mutta joka kaipaa siihen ripauksen mallet-putterin tarjoamaa vakautta.

Suositushinta: 399 € (pistol-gripillä) / 419 € (gravity-gripillä)

Etsi luettavaa