Hyppää sisältöön

Viikon tuote: EVNROLL ER9-10K

EVNROLL on tullut kovalla tahdilla putterimarkkinoille. EVNROLLin menestys perustuu ainutlaatuiseen urateknologiaan, jossa lavan uritus auttaa korjaamaan epäpuhtaat osumat, joissa pallo ei osu sweet spottiin. EVNROLL-puttereissa olevaa sweet spotia sanotaan sweet faceksi normaalia laajemman osuma-alan vuoksi. EVNROLL-puttereita on nähtävissä myös ammattilaisten bägeissä.

GoGolfin viikon tuote on yksi kuumimmista malleista putterimarkkinoilla. EVNROLLin uusi malli ER9 on mahdollisesti historian anteeksiantavin putteri. MOI-arvoltaan peräti 10 000 oleva putteri antaa anteeksi käytännössä kaikki heikot osumat. MOI-arvolla tarkoitetaan putterin anteeksiantavuutta (moment of inertia). Saattaa kuulostaa heprealta, mutta käytännössä huono osuma ei enää heikennä puttiesi tasoa. 

EVNROLL

Uusi ER9-malli on jonkin verran aiempia EVNROLLin isolapaisia puttereita suurempi, mutta lavan koko on pystytty pitämään kuitenkin kohtuullisena suuresta MOI-arvosta huolimatta. Suuri MOI arvo on saavutettu sijoittamalla ”painotangot” aivan putterin lavan reunoille. 

Putteria on saatavilla 33-, 34- ja 35-tuumaisena oikeakätisille pelaajille. Vakiogippinä on EVNROLLin oma, erittäin hyvin käteen istuva grippi. ER9-mallia on saatavilla kahdella eri lavan kiinnityksellä. 

GoGolfin kiertueilta on voitettavissa EVNROLL-puttereita. EVNROLL-puttereita on myynnissä hyvin varustelluissa pro shopeissa ja golfliikkeissä. ER9-putterin hinta on 389 euroa. 

EVNROLL

 

Etsi luettavaa