Hyppää sisältöön

Viikon kohde: Kuninkaallista golfia pikkukaupungin tunnelmissa

Hua Hinin Black Mountain on upea kenttä

Thaimaan Hua Hin on ranta- ja golfmatkailjan valinta. Pikkukaupungin tunnelmissa nautit herkullisen thairuoan lisäksi yömarkkinoista ja -elämästä, upeista golfkentistä sekä paikallisesta vieraanvaraisuudesta.

Hua Hin sopii sekä golf- että perhematkaajalle. Erityisen suosittu se on pohjoismaalaisten kaukokohteena mutta myös bangkokilaisten viikonloppukohteena.

Perheystävällinen pikkukaupunki Hua Hin on tunnettu siitä, ettei juhliminen ole siellä pääosassa. Rantaelämä, hyvä ruoka ja upeat golfkentät luovat tunnelman. Siksi myös Thaimaan kuninkaallisten viettävät siellä lomiaan.

Sää hellii golfaria

Banyan Hua Hinissä kenttä on huippuluokkaa

Banyan Hua Hinissä kenttä on huippuluokkaa

BANYAN

Paras aika matkustaa Hua Hiniin on marraskuusta toukokuuhun. Sää on tuolloin usein kuiva ja aurinkoinen. Kaikkein suosituimmat kuukaudet ovat joulu-tammikuu, mikä näkyy myös hinnoissa. Golfarille tämä tarkoittaa muuta aikaa kalliimpia palvelumaksuja ja täydempiä kenttiä.  Lämpötila ei Hua Hinissä juuri vaihtele, vaan suomalainen nauttii lämmöstä ympäri vuoden.

Paljon muutakin kuin golfia

Night marketista löydät sekä shoppailtavaa että masun täytettä

Night marketista löydät sekä shoppailtavaa että masun täytettä

PAAVO KETTUNEN

Hua Hin sijaitsee meren rannalla. Rantaelämän eri aktiviteetit ovat suosittuja lomalaisten keskuudessa. Vaikka Thaimaa ei ole tunnettu viineistään, Hua Hinissä sijaitseva Hillsin viinitarha on ehdottomasti käynnin arvoinen paikka.

Retkeen kannattaa varata aikaa puolikas päivä, ja ekskursion kruunaa loistava ravintola viinitarhan laidalla. Kaupungin useilta yömarketeilta, iltamarkkinoilta, löytöjä voi tehdä koko perhe. Samalla löydät edullista ja herkullista ruokaa kojuista ja ravintoloista.

Hua Hin on GoGolf Goddess kiertueen finaalikohde


”Thaimaasta löydät kaikkea mitä tarvitset ja vielä enemmän. Plus täydelliset caddiet!”

Pakkanan Winijchai, Thaimaan turistitoimiston johtaja


GoGolfin suosikkikenttiä Hua Hinissä ovat:

Black Mountain, Banyan, Palm Hills


GoGolfin suosittelemat Golfpalvelut Hua Hinissä:

Hua Hin Golf Tours (Juha-Matti Vuorinen)
+358443026196 ja +66928086911 (thai).
juhamatti_vuorinen@hotmail.com
Lue lisää täältä

 

Etsi luettavaa