Hyppää sisältöön

Viikon kenttä: Puulassa upeat kevätolosuhteet

puula golf

Tällä viikolla Keski-Suomen viikon kenttänä toimii Puula Golf. Kävimme testaamassa sen perjantaina.

Puula Golf on tunnettu menestyksestään erilaisissa kenttäarvosteluissa. Sitä kiitelty niin hienosta kunnostaan kuin hyvästä palvelustakin. Sitä on lähdettävä testaamaan.

Moni kevätkenttä ja etenkin rajallisella budjetilla toimiva 9-reikäinen kenttä on keväällä kysymysmerkkejä täynnä. Ovatko viheriöt talvehtineet hyvin, onko kenttä märkä vai vaivaakko sitä kenties kuivuus. Kompastuskiviä löytyy joka puolelta. Saavuimme Kangasniemellä sijaitsevaan Puula Golfiin heti aamusta. Pelaajia oli jo keräytymässä parkkipaikalle ja tunnelma oli leppoisa. Uusia naamoja tervehdittiin rempseästi, ja aamun kuulumiset vaihtuivat kuin vanhojen tuttujen kanssa.

Puula Golf on kehuttu 9-reikäinen kenttä Kangasniemellä.

puula golf

Sami Kosunen

Välittömästi suunta ykköstiille. Selkeä ja suhteellisen helppo avausväylä on mukava alku kierrokselle. Hieman ylämäkeen kohoava par 4 on vasta alkua. Sen jälkeen alkoi Puulan luonne paljastua. Hienoja maisemia, tarkkuutta vaativia doglegejä ja yksi pitkähkö par 5. Nousua ja laskua hienoissa maisemissa.

Älkää kuitenkaan saako väärää kuvaa siitä, että Puula Golf olisi joku mäkiseikkailu. Ei suinkaan. Korkeuseroja on mukavasti, mutta ei liikaa.

Puula Golf on mainiossa kevätkunnossa.

puula golf

Sami Kosunen

Kenttä oli pääsääntöisesti erittäin hyvässä heinässä, raffit alkoivat kasvaa ja griinit – aivan varmasti parhaat juuri nyt Keski-Suomessa. Tasalaatuiset ja hyvässä ruohossa. Puttaaminen on oikeasti puttaamista.

Yleisesti ottaen Puula Golf tarjosi positiivisen ja rennon kokemuksen golfin parissa. Ei ole isoa kivipalatsia ja pikkutakkipakkoja, vaan rentoa meininkiä upealla kentällä.


GoGolfin Viikko kenttä -tarjous Puula Golfiin sisältää 18 reiän green fee ja hot dogin 43 eurolla. Tartu diiliin täältä.


 

Etsi luettavaa