Hyppää sisältöön

Viikon kenttä: loistokuntoinen Kullo Golf

Kullo Golf Club 3rd green

Tämän viikon Viikon kenttä Kullo Golf sijaitsee Sipoon ja Porvoon rajalla, aivan moottoritien liittymän vierellä. Kullo on tunnettu iloisesta palvelusta ja loistavasta kunnosta. Kentän kevätkunto nosti hymyn huulille.

Kullo Golf on esimerkillisesti rakennettu: tiibokseissa on tarpeeksi tilaa, ja jopa punaiset tiit ovat aina hyvässä hoidossa. Tästä seurueemme ladypelaaja antoi erityiskiitokset. Reilussa kymmenessä vuodessa peliareena on istuutunut ympäristöönsä hyvin. Kullon erikoisuus on, että klubitalolle palataan 11. väylän jälkeen. Klubin terassilla on mukava ottaa pienet välikahvit tai pelata jälkipelit rundin jälkeen.

Fiksusta suunnittelusta kertoo myös se, että range ja lähipelialue ovat aivan klubitalon vieressä. Range oli vielä keväisen keltainen, mutta hyväkuntoiset pallot ovat aina laadukkaan kentän merkki. Kullossa on vuosien varrella treenannut moni huippupelaaja, eikä ihme.

Ja jos pitää lyhyesti kuvata kentän tämänhetkistä kuntoa niin sanon: mene sinne heti. Kullo on aivan loistavassa kevätkunnossa.

 

Mainitsinko jo @kullogolf:n lähes täydelliset griinit? Mallina tässä 14. ⛳️?#kullogolf #gogolffi #naistenpankki

Henkilön GoGolf.fi (@gogolffi) jakama julkaisu 20. 05ta 2017 klo 3.48 PDT

Etulenkillä mäkiä, takalenkillä tilaa draivata

Olen aina pitänyt Kullon pelattavuudesta. Väylät ovat sopivan vaihtelevia, griinit muodokkaita ja isoja. Etulenkki (1–11) on haastavampi ja mäkisempi – mieleen ovat jääneet avausreiän lisäksi peräkkäiset par-5:t kolmonen ja nelonen, jossa voi hyvillä avauksilla päästä toisella griinille. Tällä kertaa eagle oli lähempänä kuin koskaan, mutta putti ei jaksanut perille asti.

Avaus tähän, jäljellä 175 metriä par-5:llä!

Avaus tähän, jäljellä 165 metriä par-5:llä!

Aki Reinimäki

 

4️⃣ reikä @kullogolf • Par 5, 465m • Eagle-putti(!) • Scramble-parikisa @naistenpankki Open Saisitko itse sisään? #gogolffi #naistenpankki #kullogolf #naistenpankkiopen #eagletime #birdietime #samettia

Henkilön GoGolf.fi (@gogolffi) jakama julkaisu 20. 05ta 2017 klo 8.14 PDT

Kentän loppuosa on laakeammassa maastossa eikä epätarkan draivaajan tarvitse jännittää tiiboksissa. Klubin terassin edestä aukeava 12. reikä on Kullon käyntikortti ja loistava pisimmän draivin testiväylä. Kentän viimeinen reikä mutkittelevine ojineen on haastava, mutta tarjoaa turvallisen vaihtoehdon. Kullo on takatiiltä pelattaessa kova kilpakenttä, mutta klubipelaajalle riittää normaali pelitaso aivan hyvin.

12. väylällä on tilaa avaukselle

12. väylällä on tilaa avaukselle

Aki Reinimäki

Griinit aivan loistavat, väylillä vielä kasvunvaraa

Kenttien kevätkunto on puhuttanut eri puolilla Suomea. Varsinkin griinien pelattavuutta kysellään pelikavereilta – missä pääsee puttaamaan hyvillä pinnoilla? Kullon griinit olivat erinomaisessa kunnossa jo viikko sitten, ja uskon niiden kohentuneen entisestään. Väyläruoho kaipasi vielä paikoitellen vihreää väriä, mutta pelattavuuteen tällä ei ollut mitään vaikutusta. Ja kuten mainitsin, tiiboksit olivat loistokunnossa myös.

Kannattaa mennä itse toteamaan loistokunto!

Klubitalo on aivan harjoitusalueen sekä 1. ja 12. tiiboksin vieressä

Klubitalo on aivan harjoitusalueen sekä 1. ja 12. tiiboksin vieressä

Aki Reinimäki

Viimeiseltä griiniltä voi melkein haistaa ravintolan houkutukset

Viimeiseltä griiniltä voi melkein haistaa ravintolan houkutukset

Aki Reinimäki

Birkut
+ kenttä on talvehtinut hyvin ja mielestäni juuri sopivan haastava pelata
+ hyvät harjoitusalueet
+ kaikki lähellä ja viimeisteltyä: range, parkkipaikka, ympäristö, väylätaulut jne.
+ terassi, josta pääsee tiirailemaan muiden peliä

Bogit
– muutama vähän pidempi siirtymä ja sokkoavaus

Perusfaktat:
Nettisivu: https://www.kullogolf.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Kullo…
Twitter: https://twitter.com/kullogolfclub
Kenttäesittely: https://skyx.fi/virtual/kullogolf/

Etsi luettavaa