Hyppää sisältöön

Viikon kenttä: Aurinko Golf

Avaa heinäkuun pelit huippukuntoisella Aurinko Golfin kentällä. Aurinko Golfissa riittää mielenkiintoa kaikentasoisille pelaajille.

Naantalissa sijaitseva Aurinko Golfin kenttä on monipuolinen yhdistelmä puisto- ja metsäväyliä. Leveämmät puistoväylät ovat anteeksiantavat hieman laajemman sektorin lyönneille, mutta kapeammat metsäväylät tiukkoinen dogleg-käännöksineen vaativat jo tarkempaa peliä varsinkin avauksissa.

Kentältä löytyy jonkin verran myös merkittäviä korkeuseroja, joten mailavalintojen kanssa tulee olla tarkkana. Pelattaessa valkoisilta tiiltä Aurinko Golf muuntautuu leppoisasta lomagolfkentästä todella tiukaksi kisa-areenaksi, joten myös kilpaniiloille riittää kentällä haastetta.

Kenttä on kauttaaltaan tällä hetkellä erittäin hyvässä kunnossa ja pehmeältä väyläruoholta onkin mukava lyödä. Griinit ovat tasalaatuiset ja normaalina pelipäivänä keskinopeat

GoGolf Guiden signature-väylä on Aurinko Golfin päätösväylä eli 18.väylä. Väylä on keskipitkä par-4, jonka halkaisee leveähkö vesieste. Lähestymislyöntiä reunustavat lukuisat omenapuut, jotka satokaudella tarjoavat pelaajille mukavaa välipalaa. Griinin vasenta reunaa vartioi leveä bunkkeri.

Aurinko Golf tarjoaa 18-reikäisen kentän lisäksi myös 9-reikäisen Ysi+ -kentän, jonne myös aloittelevat golfarit ovat tervetulleita (tasoitus yli 36).

Etsi luettavaa