Hyppää sisältöön

Viikon kenttä: 5 syytä vierailla Kytäjällä tällä viikolla

Kytäjä Golfin kevätkunto on herättänyt laajaa kiitosta.

Tämän viikon kenttämme on Kytäjä Golf, jonne tarjoamme peräti kaksi huippudiiliä. Nyt jos koskaan kannattaa vierailla huippukentällä. Tässä viisi syytä, miksi Kytäjälle kannattaa hurauttaa tällä viikolla.

1. Kaksi maailmanluokan kenttää

Kytäjällä on kaksi maailmanluokan kenttää. Kanadalaisen Thomas McBroomin suunnittelemat South East ja North West tarjoavat haasteita ja elämyksiä kaikentasoisille pelaajille. Muista valita tiiauspaikka taitojesi mukaan. Nautit pelistä, kun pelaat kentän sopivan mittaisena.

2. Käsittämättömän hieno kevätkunto ja -sää

Kytäjällä pääset nauttimaan huippuluokan viheriöistä jo tässä vaiheessa pelikautta. Myös väylät ja tiiauspaikat ovat priimakunnossa. Karheikot eivät ole kuitenkaan ehtineet kasvaa täyteen mittaansa, joten nyt jos koskaan on mahdollista tehdä tulosta Kytäjällä. Myös sää suosii pelaajia tällä viikolla. Sää jatkuu alkuviikon aurinkoisena ja lähes helteisenä. Golfilmoja pitelee myös loppuviikon ajan.

3. Huipputasoinen range

Jos lyönti on talven jäljiltä ruosteessa, varaa ennen kierrosta aikaa harjoitteluun. Kytäjän range lukuisine kohdeviheriöine on Suomen paras, ja lähipeliviheriöt rangen vieressä niin ikään vertaansa vailla. Ei ole sattumaa, että Suomen huippupelaajat harjoittelevat usein Kytäjällä.

4. Herkullinen pakettihinta gogolfareille

Täksi kaudeksi Kytäjä otti ravintolatoiminnan golftyhtiön lukuun. Uusitulta listalta löytyy muun muassa erittäin maukas Kytäjä Burger. Viikon kenttä -tarjouksena olemmekin yhdistäneet kierroksen ja hampurilaisen herkulliseksi 59 euron paketiksi. Laulaja Jontte Valosaari kävi testaamassa kentän ja purilaisen jo etukäteen viime viikolla. Lue Jonten blogi täältä.

5. Huippudiili kahdelle auton kera

Toinen Viikon kenttä -tarjouksemme gogolfareille on green fee + golfauto 99 euroa. Houkuttele kaverisi matkaan ja hyödyntäkää yhdessä huippudiilimme. Kytäjän normaali green fee yhdelle henkilölle on 92 euroa ja auton vuokra 40 euroa eli listahinta muille kuin GoGolfin jäsenille on 224 euroa.

 


Etkö ole vielä GoGolfin jäsen? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä jäsenyyden hankit helposti täältä. GoGolfin jäsenyyteen kuuluu tänä vuonna Fennian Hole-in-One-vakuutus.


 

Etsi luettavaa