Hyppää sisältöön

Viihdy, testaa ja tee löytöjä – Golfmessut käyntiin viikon päästä

Minea Blomqvist-Kakko jakaa asiantuntemustaan messukävijöille.

Uutuusvälineitä, golfkenttiä ja golfkohteita. Tarjouksia, tasokasta golfopetusta sekä kilpailuja ja arvontoja. Tätä kaikkea on luvassa golfmessuilla.

GoExpo Golf on Pohjoismaiden suurimmat golfareille suunnatut messut. Ne järjestetään helmi-maaliskuun vaihteessa Helsingin Messukeskuksessa.

”GoExpo Golf on monipuolisempi ja suurempi kuin koskaan aiemmin. Uskomme  golfareiden viettävän entistä enemmän aikaa osastoilla ja ohjelmanumeroiden parissa sekä viihtyvän fiilistellessään golfkauden käynnistymistä”, tiivistää vastaava tuottaja Joonas Salonaho GoGolfista.

GoGolf on vastannut golfmessujen tuotannosta muutaman vuoden ajan. Tänä vuonna golfille on varattu tilaa peräti 3 500 neliömetriä.  Myös näytteilleasettajia on paikalla iso kirjo.

Näkyvästi esillä on Golfliitto, eikä vähiten uuden WHS-tasoitusjärjestelmän takia, koska pelaajilla on suuri tarve saada siitä tietoa.

”Aiheesta on päivittäin tietoiskuja, minkä lisäksi liiton osastolta löytyy asiantuntijoita keskustelemaan pelaajia muistakin golfiin liittyvistä kiinnostavista aiheista”, Salonaho vinkkaa.

Tarjolla golfoppia huipulta

Myös liiton lanseeraama Koko Suomi golfaa -teema on messuilla vahvasti esillä. Projektin kasvoina toimivat Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko.

”Erityisen paljon odotuksia kohdistuu erilliseen Aloita golf -osaston toimintaan. Aloittelijoille on tarjolla lähes kaikki mahdollinen tieto golfharrastuksen käynnistämisestä sekä koko viikonlopun ajan kokeilumahdollisuuksia ja  minikursseja. Messuille kannattaakin houkutella mukaan tuttuja, joita toivoisi golfkärpäsen purevan”, Salonaho sanoo.

Blomqvist-Kakko tarjoaa osaamistaan golfopetuksen saralla, sillä Minni & Roope Golfschool vastaa messuilla golfopetuksesta. Kolmen päivän aikana on luvassa yksitoista opetusklinikkaa, joissa oppia jakaa Minnin lisäksi Tommi Laitto.

Välineuutuuksien kokeilu on kestohitti

Hanna Latvanen

Golfmessut tarjoavat golfareille loistavan tilaisuuden tutustua ja kokeilla uutuuksia valtavan kokoisella rangella asiantuntijoiden opastuksella. Edustettuina ovat kaikki johtavat mailamerkit, eikä vastaavaa mahdollisuutta ole tarjolla kauden aikana missään muualla Suomessa.

Golfvälinealan kaupoista ovat mukana Golf Sky ja Golfpoint, jotka rakentavat messuille omat myymälät. Lisäksi messuosastoja on kymmenillä muilla kotimaisilla yrityksillä ja tuotemerkeillä.

”Monilla yrityksillä päällimmäinen syy lähteä mukaan messuille on se, että ne pääsevät tekemään kauppaa kuluttajien kanssa. Messutarjoukset ovat erinomaisia ja kauppa käy, kun tarjolla on käytännössä kaikki mahdollinen draivereista golfasusteisiin, joiden osuus messuilla on noussut hyvin merkittäväksi”, Salonaho kuvailee.  

Golfkenttien tarjoukset vetonaulana

Kotimaisia golfkenttiä GoExpo Golf -tapahtumassa on mukana noin 40. Messutarjoukset ennen kauden on hiottu toinen toistaan kiinnostavimmiksi. Trendi on kotimaisessa golfissa vakiintunut jo tavaksi.

”Olemme erittäin iloisia tarjonnan ja yhteistyökumppanien lisääntyneestä määrästä. Uskomme, että kaupankäynnissä rikotaan taas ennätyksiä. Messut on hyvä paikka tehdä ostopäätöksiä, ja kenttien edustajien asiantuntemus on usein aivan ratkaisevaa. He antavat kentille kasvot.”

Kotimaisen kauden lähestyessä myös ulkomaiden kohteet kiinnostavat. GoExpo Golf on kasvanut muita Pohjoismaiden tapahtumia suuremmaksi nimenomaan ulkomaalaisten näytteilleasettajien runsauden vuoksi.

”Golfin harrastajat etsivät jatkuvasti uusia ulkomaalaisia kohteita ja näihin liittyviä tuotteita. GoExpo Golf on useille golfmatkalle lähtevälle ainoa paikka, jossa myyjä ja ostaja kohtaavat kasvotusten.”

GoGolfin messutarjoukset on nyt julkaistu osoitteessa: gogolf.fi/messutarjoukset. Kauppa aukeaa pe 28.2. klo 09.00.

Messutärppejä

Holarikisassa pääpalkintona ulkomaan lennot

GoGolfin osastolla on mielenkiintoista ohjelmaa, kuten hole-in-one-kilpailu, jossa pääpalkintona on Qatar Airwaysin lentoliput kahdelle. Lisäksi GoGolfin suurella osastolla kotimaiset kentät myyvät green feetä messutarjouksin.

Mielenkiintoista ohjelmaa, myös perheen pienimmille

Golfliiton osastolla esitellään uusi kansainvälinen tasoitusjärjestelmä WHS. Luvassa myös mielenkiintoisia paneelikeskusteluita. Lauantaina messuilla pyörähtävät Muumi-peikko ja Pikku-Myy. Katso tarkemmat ohjelmatiedot netistä: golfmessut.fi

Minni & Roope Golf School

Hanna Latvanen

Simulaattorialueella Tommi Laiton ja Minea Blomqvist-Kakon opetustuokioita. Pickalassa toimivan golfkoulun opettajat antavat kauden alkuun vinkkejä – tule hakemaan svingivinkit kevään harjoitteluun tai varaa itsellesi kauden opetukset.

Kuka lyö pisimmälle löylykauhalla?

Golf Coatin osastolla järjestetään koko messujen ajan lähimmäksi lippua -golfsimulaattorikilpailu, jossa parhaat palkitaan. Lisäksi osastolla pidetään lauantaina pituuslyönnin miesten ja naisten SM-kilpailut – mailana legendaarinen löylykauha. 

Puttiviheriö kotiin messuhintaan

Oletko aikeissa hankkia puttiviheriön kotiin tai kesämökille? Kotipihagolf on rakentanut GoGolfin osastolle HIO väylän ja InterGreensin puttiviheriöt ovat esillä Golfliiton osastolla. Nordic Turf esittelee omat tuotteensa omalla osastollaan.

Etsi luettavaa