Hyppää sisältöön

Viihdettä Viaplaysta koti-iltoihin – tässä ovat GoGolfin suosikkisarjat ja -elokuvat

The Hustle – ammattihuijarit on GoGolfin Tuomaksen lempielokuva.

Tuntikausien leffa- ja sarjaselailut sikseen, tässä tulevat GoGolfin suosikkisarjat ja elokuvat Viaplaysta.

Koti-iltojen takuuvarmat pelastajat, suoratoistopalvelut, ovat olleet suosiossa tänä poikkeuskeväänä. Elokuvien ja sarjojen tarjontaa onkin paljon. Valinnanvaikeutta helpottaaksemme keräsimme GoGolfin henkilökunnan suosikkielokuvat ja -sarjat. 

Jonna, 25 vuotta

© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Leffoista ykkösvalinta on Bohemian Rhapsody, jonka tarina itsessään on kiinnostava ja elokuvan musiikki huikea kokonaisuus. Toiselle sijalle pääsi Aladdin, elokuvaversio 90-luvun suositusta Disney-piirretystä. Kommenttina yksinkertaisesti ”superhyvä”. 

Leffasuosikkinumero kolme on legendaarinen joululeffa Love Actually.

Sarjoista ykkösvalinta Jonnalla on hauska komediasarja How I Met Your Mother.

”Jos Frendit on katsottu jo tarpeeksi monta kertaa läpi, niin suosittelen How I Met Your Mother -sarjaa”, kuuluivat perustelut.

Toisena sarjavalintana listalle nousi The Office ja kolmanneksi The Late Late Show with James Corden.

Jarno, 51 vuotta

Elokuvavalinnoista The Doors pääsi ykkössijalle. Perusteluina yksinkertaisesti musiikkimaku, joka meni yksiin elokuvan kanssa ”loistava bändi, hyvä leffa”. Toiselle sijalle Jarno valitsi eeppisen 70-luvun lopulla ilmestyneen Apocalypse now -elokuvan. Kolmannelle sijalle pääsi The Girl With The Dragon Tattoo, yhdysvaltalainen elokuvaversio suositusta ruotsalaisesta Stieg Larssonin dekkarista Miehet jotka vihaavat naisia.

”Hyvä elokuva, mutta kannattaa myös lukea kirja”, kuuluivat perustelut.

Sarjamaraton kannattaa Jarnon mukaan aloittaa 24-sarjasta. Jack Bauerin kyky ratkoa kriisejä tunnissa hämmästytti, vaikka pieni kyynikko välillä ihmetteli ”kuinka paljon asioita ehtiikään tapahtua tunnissa”.

Sen jälkeen, kun on 24-sarjan parissa menty kokonainen vuorokausi, voikin siirtyä kevyempään kattaukseen suoraan muutamien vuosikymmenten taakse. Seinfeld pääsi Jarnon valinnoissa sijalle kaksi ja South Parkin komiikka sijalle kolme.

Tuomas, 25 vuotta

How I Met Your Mother -sarja on takuuvarmaa viihdettä.

How I Met Your Mother -sarja on takuuvarmaa viihdettä.

© 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.

Elokuvista Tuomaksen suosikkivalinnat muodostavat komean huumoripläjäyksen. Ykkösvalinta on huikeiden naistähtien Anne Hathawayn ja Rebel Wilsonin tähdittämä The Hustle. Sympaattinen ja hieman kömpelö panda Kiinasta, Kung Fu Panda 3, on Tuomaksen elokuvavalinta numero kaksi.

Kolmas valinta on jatko-osa sekin, legendaarisen MIB-leffasarjan tuorein versio, MIB International. Takuuvarmaa vatsalihasten aktivoimista koko leffakattaus Tuomakselta.

Sarjoissa Tuomaksen ykkösvalinta on How I Met Your Mother.

”Ihan jäätävän hauska ja aina ehtii katsoa vielä yhden jakson. Tämä sarja on katsottu läpi ainakin kymmenen kertaa”.

Komedian jälkeen Tuomas valitsi terrorisminvastaisen taistelun Jack Bauerin johdolla – 24-sarja pääsi tällekin suosikkilistalle. Kolmantena valintana Tuomas nostaa komediasarja The Officen.

Hanni, 33 vuotta

©Nordic Entertainment Group

Hannin elokuvavalinnat osuvat kaikki lapsiperhekategoriaan. Perusteluina yksinkertaisesti:

”Katselen leffoja vain lasten kanssa”.

Lapsiperheen valinta numero yksi tässä perheessä on suosikkimme jo 90-luvulta, elokuvaversio Aladdinista. ”Aivan superleffa koko perheen elokuvailtoihin. Me olemme katsoneet tämän lasten kanssa yhdessä jo ainakin kolme kertaa”, kuuluivat perustelut. Samaan sarjaan, lähestulkoon samanlaisilla perusteluilla osuu toisena valintana Dumbo. Ja kolmas lapsiperheen varma suosikki on hyviä biisejä ja huikeita laulusuorituksia sisältävä Sing-elokuva.

Sarjat tässä perheessä katsellaankin sitten ilman lapsia, ja ykkösvalinta sarjamaratonille on sarjamurhaajajännärien ystäville sopiva Wisting, perusteluina ”aivan täydellinen sarja, jos tykkää murhista”.

Kakkosvalinta suosikkisarjoista on Prison Break, pakosuunnitelmasta kertova sarja sopii

hyvin sarjamurhaajasarjan jatkeeksi. Kolmas valinta on tanskalainen rikossarja Kylmäveriset tappajat.

Näiden lisäksi kannattaa tsekata myös nämä Viaplayn suosikkisarjat: 

Skotlannin jylhistä maisemista alkava Outlanderin eeppinen aikamatkailu seikkaillaan vuoroin 1700-luvulla ja vuoroin 1900-luvulla. Skottiaksentin lisäksi pääparin kemia ja tarina itsessään tempaisevat mukaansa. 

Kaikkien suosikkisairaalasarja, Greyn anatomia, ei kyllästytä koskaan. Patrick Dempseyn charmi puree vuodesta toiseen ja Katherine Heiglin Hollywood-hymy ei jätä kylmäksi.

Pohjoismaista draamaa ja rikossarjoja arvostavalle iskee ruotsalaisdekkari Advokaten. Lapsuuden traumoja, hankala sisarussuhde, Kööpenhaminan alamaailma ja menneisyyden vainot muodostavat koukuttavan kokonaisuuden.

Kaikki nämä ja paljon muita huippuelokuvia ja -sarjoja Viaplaysta. 

Etsi luettavaa