Hyppää sisältöön

Vihti Golfissa pelataan myös jouluaattona – kenttä aukeaa kuudeksi päiväksi

Vihdissä pelattiin myös jouluna

Oletko aina halunnut pelata golfia jouluna? Nyt siihen aukeaa mahdollisuus, sillä Vihti Golf avaa kentän kuudeksi päiväksi lauantaista lähtien.

Pukeudu lämpimästi ja laita kumisaappaat jalkaan. Suurin piirtein näin mainostaa kotisivuillaan Vihti Golf talvikauden alkamista.

Jonkin aikaa kiinni ollut kenttä nimittäin aukeaa lauantaina kuuden päivän ajaksi. Talvigolf-kauden aloitusta kenttä viettää järjestämällä Vuoden pimein scramble -kisan. Nimi tulee tietenkin siitä, että 21.12. vietetään talvipäivän seisausta, jonka jälkeen päivät alkavat jälleen pidentyä – hitaasti mutta varmasti. Scramble-kisa alkaa klo 10. 

Kun kerran kenttä avataan uudestaan, ei sitä laiteta kiinni edes joulupyhinä, sillä kenttä on auki jouluaattona ja joulupäivänä klo 10 alkaen. Talvigolfkausi päättyy Vihdissa tapaninpäivänä pelattavaan Tapsan tanssi -scramblekisaan.

”Todelliset golffarit pelaavat jouluaattona! On kaiken maailman höpöttäjiä, jotka ovat olevinaan niin golffaajia, mutta silti ovat tossun alla. Näytä olevasi tosi golffari ja vietä jouluaattoa golfkentällä!” kenttä mainostaa sivuillaan.

Green fee Vihti Golfn talvikaudella maksaa klo 30 euroa poislukien Vuoden pimein scramble -kisa, joka maksaa 25 euroa per henkilö. Yhdeksän reiän green fee maksaa 20 euroa.

Lähdöt Vihdissa on auki klo 10–12 välisenä aikana, joten pelaajia pääsee mukaan rajallinen määrä. Toistaiseksi jouluaattona yksi lähtö on varattuna kokonaan ja muutamassa muussa on yhdestä kahteen pelaajaa menossa kentälle.

Myös Vihdin laskettelurinne on auki samaan aikaan. Lauantaina 21.12. on Vihti Skissa Lasten Joulupukki-pujottelukilpailu.

Etsi luettavaa