Hyppää sisältöön

Vierumäki solmi yhteistyösopimuksen Oliver Lindellin kanssa

Tässä solmitaan yhteistyösopimusta Oliver Lindellin ja Vierumäen välillä. Vierumäen puolesta sopimuksen allekirjoitti toimitusjohtaja Jan Ruoho.

Suomi-golfin suurlupaus Oliver Lindell sai uuden yhteistyökumppanin Vierumäen kanssa.

Oliver Lindell ja Vierumäki kulkevat kaksi seuraavaa vuotta yhteistä matkaa. Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho ja Oliver Lindell allekirjoittivat eilen yhteistyösopimuksen, jossa on myös jatko-optio.

Ruoho kertoi tänään GoGolfille, että Suomi-golf tarvitsee lisää nuoria pelaajia, ja sosiaalisessa mediassa aktiivinen Lindell toimii tässä mielessä hyvinä kasvoina lajille.

”Golftoimintamme kärkenä on ollut aktiivinen rooli kansainvälisten kilpailujen järjestäjänä. Ykköstuote on tietysti kesällä kolmatta kertaa Cooke-kentällä pelattava Vierumäki Finnish Challenge. Oliverin osaaminen on hyödynnettävissä kumppanitapaamisissa ja kilpailun markkinoinnissa. Ja onhan meillä työn alla myös European Tour 2019 -projekti, jonka toteutumiseen Oliverin tyyppinen ammattipeluri tuo merkittävän positiivisen lisäarvon”, Ruoho sanoi Vierumäen tiedotteessa.

”Uskon, että saamme olla mukana menestystarinassa”

Ruoho on seurannut Lindellin uraa jo kauan ja on vakuuttunut nuoren miehen potentiaalista.

”Ensimmäinen viite tulevasta nähtiin Vierumäellä 2012, kun tuolloin 13-vuotias kiharapää vei ylivoimaiseen tyyliin voiton Finnish International Junior Championshipissa. Uskon vakaasti, että saamme olla mukana todellisessa menestystarinassa. Lähdemme mukaan tosissamme ja sitoutuneesti, tietäen että se on myös pelaajan tapa toimia.”

”Haluamme myös, että nuoren, menestyvän ammattilaisen asenne ja osaaminen välittyvät uusille golfareille. Meillä on Vierumäen Tähdet -urheilijoita, omien lajiensa huippuja, jotka haluavat kursseilla ja erilaisissa tapahtumissa jakaa osaamistaan nuorille. Nyt vahvistamme tähtijoukkoa Oliver Lindellillä ja tarjoamme junioreille loistavia tilaisuuksia päästä harjoittelemaan huippuopissa.”

Armeija ohi huhtikuussa

Oliver Lindell suorittaa parhaillaan varusmiespalvelua Santahaminassa urheilujoukossa. Hän pelaa päätyökseen Challenge Tourilla, jonka ohjelma julkaistiin eilen. 19-vuotiaista pidetään Suomi-golfin suurimpana lahjakkuutena pitkään aikaan.

”13-vuotiaana Vierumäellä saavuttamani voitto vaikutti paljon ratkaisuuni panostaa golfiin täysillä. Urheiluopiston puitteissa on tullut vietettyä paljon aikaa, sekä kisoissa että harjoitusleireillä. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet houkuttavat myös vapaa-ajalla silloin, kun se kisakalenterin puitteissa on mahdollista.”

 ”Henkilökohtaisesti olen tietysti tyytyväinen tehtyyn sopimukseen. Se mahdollistaa entistä paremmin laadukkaat treenit sekä Suomessa että ulkomailla. Tulen varmasti hyödyntämään valmennuskeskuksen asiantuntijapalveluita ja alueen kaikkia olosuhteita mahdollisimman paljon.”

”Jan, kuten myös moni muu vierumäkeläinen, on ollut tosi kannustava koko kilpaurani ajan. On hienoa, että Vierumäki haluaa järjestää golfkisoja. Minulle ja monelle muulle suomalaiselle ammattilaiselle on tärkeää saada kovia kilpailumahdollisuuksia kotimaassa.”

Kausi alkaa maaliskuussa 

Oliver Lindellin kilpailukausi Challenge Tourilla alkaa maaliskuun 22. päivänä Keniassa. Sitä ennen Lindell leireilee Espanjassa ja Etelä-Afrikassa. Puolustusvoimien Urheilukoulu mahdollistaa käytännössä täysipainoisen harjoittelu; kasarmivuorokaudet ovat jo lähestulkoon voitettu kanta huhtikuun alussa siviiliin astuvalle ammattipelurille.
 
Virvik Golfia jatkossakin edustava Lindell nähdään Vierumäen viheriöillä 9.–12. elokuuta pelattavassa Vierumäki Finnish Challengessa.

Oliver Lindellillä on yhteistyösopimus myös GoGolfin kanssa ja Vierumäki Golf on GoGolfin yhteistyökenttiä.

Etsi luettavaa