Hyppää sisältöön

Vierumäen ja Talman kurssit supersuosittuja – tuleeko tuhat täyteen?

Moni suomalalainen on aloittanut golfin Vierumäen kurssittamana.

Vierumäki vastaa oman kenttänsä ja Golf Talman golfopetuksesta. Tänä vuonna se on järjestänyt jo lukuisia golfin green card -kursseja. Tavoitteena on ollut tasaluku eli tuhat uutta pelaajaa.

Vierumäen golfopettajien vetämillä golfin alkeiskursseilla on käynyt tähän mennessä jo noin 900 uutta golfaria. Tavoitteena on ollut houkutella lajin pariin tänä vuonna tuhat uutta pelaajaa. Vaikka määrä on huikea, työ on vielä hieman kesken.

Edullinen, selvästi alle sata euroa, maksava green card -kurssi on ollut Vierumäelle sisäänheittotuote golfiin ja Vierumäen golfkursseille. Hinta ei ole ollut este kenellekään, joka on golfkurssille menoa harkinnut. Suosiosta kertoo jotain se, että pelkästään tänä viikonloppuna alkeiskurssille on osallistumassa 40 ihmistä.

Tuhannen kurssilaisen määrä on lähellä toteutua. Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho sanoo, että tavoite on enää noin viidestä kurssista kiinni.

Kursseja alettiin markkinoida jo vuodenvaihteessa. Kauden aikana Vierumäki on järjestänyt demopäiviä urheiluseuroille, koululaisille ja yrityksille. Demopäivien osallistujille on sitten markkinoitu green card -kursseja.

”Esimerkiksi jääkiekko- ja salibandyseurat ovat hyviä kohteita, koska varsinainen toiminta on kesän tauolla”, Ruoho sanoo.

Vierumäellä järjestetään ainakin vielä kurssit kahtena sunnuntaina eli 25.9. ja 2.10. Talmassa kurssit järjestetään vielä ainakin lauantaina 24.9. ja 8.10. 

 

 

Etsi luettavaa