Hyppää sisältöön

Vierumäki Finnish Challenge: Huipputilaisuus junioreille – Miltä kuulostaa kierros Mikko Ilosen kanssa Challenge Tour -kentällä?

Juniori

Mikko Ilonen tarjoaa pro-am-elämyksen 4–7 juniorille Vierumäki

Golfin kauden kotimainen päätapahtuma, Vierumäki Finnish Challenge (9.–12.8.) lähestyy. Mikko Ilonen, ammattilaiskenttien kautta aikain menestynein suomalaispelaaja, haluaa antaa tapahtumaan oman panoksensa ja tarjota juniori-ikäisille pelaajille mahdollisuuden unohtumattomaan elämykseen.

Ilonen on varannut itselleen yhden lähdön kilpailun aattona keskiviikkona pelattavassa pro-am-tapahtumassa ja kutsuu peliseurakseen kolmea golfille sydämensä menettänyttä junioria. Mukaan pääsee kullekin myös pelaajan valitsema mailapoika, ja Ilosellekin yksi. 

Ikimuistoinen kierros on siis peräti seitsemän nuoren ulottuvilla. Pelaaja voi kuitenkin pyytää mailapojakseen esimerkiksi oman vanhempansa tai jonkin muun lähipiiriinsä kuuluvan.

Promoottori Jan Ruoho on ilahtunut lahtelaispelaajan kanssa yhdessä ideoidusta lisämausteesta kilpailun talouden kannalta tärkeään pro-amiin.

”Mikon into lähteä mukaan tuntuu tosi hyvältä. On hienoa, että lajilta ja golfyhteisöltä itsekin paljon saanut laji-ikoni haluaa antaa oman panoksensa kotimaisen golfin ja sen tulevaisuuden hyvinvoinnin eteen. Nuoriso tarvitsee esikuvia ja laji Mikon kaltaisia innoittajia.”

Onnekkaat mukaan lähtijät valitaan kilpailuorganisaation järjestämässä arvonnassa. Tarkemmat yksityiskohdat löytyvät kilpailun kotisivuilta vierumakifinnishchallenge.fi.

Pro-am kokoaa yhteen kilpailun yhteistyökumppaneita, kilpailuun osallistuvia ammattilaispelaajia ja muita kilpailun taloudellisesta hyvinvoinnista kiinnostuneita tahoja. Mukaan tapahtumaan lähtee muun muassa jääkiekkoammattilainen Valtteri Filppula.

Lähde: Vierumäki Finnish Challenge tiedote

Etsi luettavaa