Hyppää sisältöön

Vierumäki Finnish Challenge: Holarin tekijä saa lomamökin

Vierumäen seitsemäs reikä on 150 metriä pitkä par 3.

Vierumäki Finnish Challenge jaetaan rahapalkintona yhteensä 180 000 euroa. Lisäksi seitsemännellä väylällä ensimmäinen holarin tekijä saa onnistumisestaan palkinnoksi lomamökin.

Vierumäki Finnish Challenge käynnistyy huomenna. Kisan voittajan palkintoshekki on liki 30 000 euroa. Vieläkin arvokkaamman palkinnon saa se pelaaja, joka ensimmäisenä onnistuu tekemään hole-in-onen Cooke-kentän seitsemännellä reiällä.

Premium-auton tai kalliin kellon sijaan holarin tekijä saa nimittäin käteensä avaimet, jotka käyvät Vierumäellä sijaitsevan lomamökin oveen.

”Vierumäki ei ole ainoastaan tässä ajassa sykkivä golfkeskus, vaan myös monipuolisia palveluja ja aktiviteetteja tarjoava lomaresort. Haluamme valinnallamme viestittää halustamme tuottaa hyvää oloa kaikille Vierumäen asiakkaille ja vieraille”, perustelee kilpailun promoottori Jan Ruoho holaripalkintoa. 

Vierumäki haluaa tuoda esille monipuolisuuttaan tarjoamalla holaripalkinnoksi lomamökin.

Vierumäki haluaa tuoda esille monipuolisuuttaan tarjoamalla holaripalkinnoksi lomamökin.

Vierumäki

Kuntokylä 17 on perinteinen hirsimökki, jonka arvo on yli 200 000 euroa. Cooke-kentän seitsemännellä reiällä yhdellä haastajatason pelaajalla on siis pallon pomppiessa suotuisasti päästä pääkiertuetason tienesteille.

Etsi luettavaa