Hyppää sisältöön

Videokooste Furykin ennäyskierroksesta

Jim Furyk teki historiaa sunnuntaina PGA Tourilla.

Jim Furyk pelasi PGA Tourilla päätöskierroksen 58 lyönnillä, mikä on ennätys PGA Tourilla. Furykin kierrostulos oli 12 alle parin eli kentän par-luku on -12. Oheisesta videokoosteesta näkyy, että takaysillä Furykilla oli aineksia lisäbirkkuihin.

Jim Furykin peli säkenöi etuysillä, jonka amerikkalainen pelasi peräti 8 alle parin. Takaysille riitti ”rutiininomainen” neljä alle tulos. Furykin ennätystulos sisälsi kahdeksan birdietä sekä yhden eaglen, jonka hän teki TPC River Highlands -kentän kolmannelle reiälle, joka on par-4.

Kolmen kierroksen jälkeen häntäpään valvojana ollut Furyk starttasi niin aikaisin kierrokselleen, etteivät kameramiehet ehtineet etuysille mukaan. Tässä Furyk takaysi lähes lyönti lyönniltä. Mikäli video ei näy, lataa sivu uudelleen.

Furyk, 46, lyö palloa omalaatuisella svingillä, joka on kuitenkin vuosien saatossa osoittanut iskukykynsä ja Furyk pelaajana lehmänhermonsa. Hän on nimittäin ainoa, joka on onnistunut pelaamaan PGA Tourilla kaksi kertaa alle 60 lyönnin kierroksen. Tässä Furykin haastattelu kierroksen jälkeen.

Itse kisassa Furyk nousi haamukierroksensa ansiosta sunnuntaina peräti 65 pykälää ja sijoittui kisassa jaetulle viidennelle sijalle. Furykin yhteistulos oli -11. Kisan voitti skotti Russell Knox tuloksella 14 alle parin.

Etsi luettavaa