Hyppää sisältöön

VIDEO: Ilonen taistelee voitosta Marokossa – teki päätösreiälle jäätävän birdien ja nousi toiseksi

Mikko Ilosen osakkeet ovat vahvassa nousussa!

Mikko Ilonen on ollut tänään menopäällä Trophee Hassan II -kisassa Marokossa. Kisa on vielä kesken, mutta Ilonen on heti kierroksensa jälkeen toisena.

Mikko Korhonen pelasi eilen päivän tuloksen. Tänään samaan on mahdollisuus Mikko Ilosella, joka pelasi kolmannen kierroksen tulokseen 66 eli kuusi alle parin.

Ilonen pelasi kaksi ensimmäistä päivää par-tulokseen (72). Nyt hän on siis yhteistuloksessa -6 ja noussut kisassa jo upeasti toiseksi, kun kärki on tällä hetkellä (klo 17.27) kierroksen puolivälissä. 

Ilonen aloitti kierroksen bogilla, mutta on onnistunut sen jälkeen tekemään kireällä kentällä peräti seitsemän birdietä eli yhden enemmän kuin kahtena ensimmäisenä päivänä yhteensä.

Kierros päättyi upeasti, kun Mikko iski pallon wedgellä gripin mittaan. Siitä birdien viimeistely oli läpihuutojuttu.

Kierroksesta jäi hieman jossiteltavaakin, sillä upeasti palloa lyönyt Ilonen missasi viimeistä edellisellä reiällä lyhyehkön birdie-putin, mutta Ilosta se tuskin jäi viimeisen reiän onnistumisen jälkeen kovin pahasti harmittamaan.

Korhonen taistelee paikasta 20 sakissa

Mikko Korhonen on 16 reiän jälkeen kolmatta kierrosta yhden yli ja yhteistuloksessa par. Hänkin kolkutteli kymmenen parhaan joukkoa alussa, mutta putosi top 20 -heikommalle puolella tehtyään tuplabogin etuysin viimeiselle reiällä.

Takaysillä Korhonen on tehtyt parien lisäksi yhden bogin ja birdien.

Ilosen tapaan myös Tapio Pulkkanen on ehtinyt pelata kierroksensa loppuun. Hän on kisaa kolme yli parin (74-72-73), mikä riittää tällä hetkellä 47. sijaan.

Kärkimiehenä jatkaa Espanjan Alvaro Quiros, joka on yhteistuloksessa -7. Ilonen häntä ainoastaan lyönnin perässä, joten jo tässä vaiheessa näyttää siltä, että suomalainen pelaa sunnuntaina European Tour -kisan voitosta.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata suorana lähetyksenä Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa