Hyppää sisältöön

Video: Beef Johnston tunteikkaana huippukierroksen jälkeen – sai paikan The Openiin

Beef Johnston matkaa The Openiin

Englantilainen yleisön suursuosikki Andrew ”Beef” Johnston pelasi uransa parhaan kierroksen Scottish Openin viimeisenä päivänä ja nousi mukaan The Open Championshipiin. Polku hänen urallaan on ollut vähintään kaksijakoinen.

Andrew Johnston julkaisi pari viikkoa sitten blogin European Tourin sivuilla, jossa hän kertoi masennuksestaan ja siitä kuin suursuosio vei hänet pois raiteiltaan. Hän on alkanut saada taas tuloksia kun työskentely urheilupsykologin kanssa on alkanut tuottaa tulosta. 

Viimeinen kierros Scottish Openissa oli kuitenkin parasta ”pihviä” kun hän takoi tauluun tuloksen 62 (-9) ja nousi lopulta mukaan The Openiin jaetun neljännen sijansa turvin. 

Kierroksen jälkeisessä haastattelussa 30-vuotias oli kyyneleissä, sillä vaikea polku on ottanut veronsa ja lopulta hän sai palkinnon uupumuksensa jälkeen. 

”En voi kiittää faneja tarpeeksi siitä ymmärryksestä ja tuesta jonka he ovat minulle antaneet. Olisi mahtavaa päästä mukaan The Openiin, mutta jos tulos ei riitä niin elämä jatkuu”, Beef kertoi kierroksen jälkeen. 

Tärkein oppi psykologilta taisi lopulta olla, ettei golf ole maailman tärkein asia. Beef kihlautui viime vuoden lopussa ja nyt pari odottaa esikoistaan. Se varmasti tuo entistä enemmän perspektiiviä yleisön suosikin suorituksiin kentällä. 

Etsi luettavaa