Hyppää sisältöön

Viaplay näyttää ET-kisan ilmaiseksi

Mikko Korhonen starttaa huomenna kauden toiseen kisaansa.

Sohvagolfaaja, jäikö olympialaisissa golfvaihde silmään? Viaplay näyttää torstaina alkavan Euroopan Tourin kilpailun ilmaiseksi.

Olympiagolf päättyi miesten osalta eilen Justin Rosen juhliin. Naiset aloittavat puolestaan olympiaurakkansa keskiviikkona. Ursula Wikströmin ja Noora Tammisen otteita voi jännittää tietenkin Ylen kanavilla.

Euroopan Tour ei kuitenkaan pidä viikkoa pidempään taukoa, vaan maanosamme pääkiertue on siirtynyt täksi viikoksi Tshekkiin.

Suomalaisista kisassa on mukana Mikko Korhonen, ja hänen otteitaan voi seurata kisassa poikkeuksellisesti ilmaiseksi Viaplay-palvelussa ja Viasatsport.fi-sivustolla.

Viaplayn golflähetykseen pääsee valitsemalla viaplay.fi/urheilu -sivulta kyseisen lähetyksen ja seuraamalla ohjeita. Kisan katsominen ei edellytä aktiivista Viaplay-tilausta vaan ainoastaan rekisteröitymisen Viaplay-palveluun. 

Viasatsport.fi sivustolla ei tarvita erillistä sisäänkirjautumista ja lähetystä voi katsoa Suomen rajojen sisäpuolella. Lähetykset on selostettu englanniksi.

Tänään illalla puolestaan kannattaa kääntää televisiovastaanotin MTV3:lle klo 22.35, sillä kanava näyttää koosteen viime viikolla käydystä Vierumäki Finnish Challengesta.


Kun tilaat Viasat Urheilu -kanavan golfin täältä, saa kaupanpäälle GoGolf-lehden vuosikerran.


 

Etsi luettavaa