Hyppää sisältöön

Vesa Vilen iski ässän Turkissa – hole-in-one-vakuutus takasi tarjoilut

Vesa Vilen teki holarin Turkin-lomallaan helmikuussa.

Vesa Vilen pääsi ensimmäisenä GoGolfin jäsenenä tänä vuonna nauttimaan Pohjantähden hole-in-one-vakuutuksesta. Vesa onnistui tekemään ässän helmikuisella Turkin-matkallaan.

Sanotaan, että hole-in-one on jokaisen golfarin unelma. Vesa Vilen onnistui tässä jo toistamiseen helmikuisella Turkin-matkallaan

Vilen löi pallon yhdellä lyönnillä sisään Antalya Golf Club Sultan Course 17. reiällä. Matkaa oli 132 metriä ja mailaksi valikoitui rautaseiska. Luonnollisesti peliryhmällä oli samaan aikaan pieni rahapeli menossa.

”Suora lyönti kapeaa kujaa kohti lippua ja yhdellä pompulla reikään. Ja klassinen skinikohtalo eli sain vain tämän yhden reiän”, Vilen kuvaili onnistumistaan.

Seitsemästoista reiästä muodostui Vilenin suosikkiväylä kyseisellä kentällä. 

”Pelatessamme sen uudelleen pari päivää myöhemmin jäi birdieputtiin metrin verran matkaa. Kaksi kierrosta ja kyseinen väylä kolme alle parin”, Vilen iloitsi.

Golfia Vilen on pelannut vuodesta 1993 saakka eli lähes 30 vuotta. Kuten todettua, kyseessä ei ollut hänen ensimmäinen holarinsa.

”Ensimmäinen tuli kotikentän Lakeside Golfin Järvenranta-kentän väylällä 12 vuonna 2016”, hän kertoi.

Vilen on GoGolfin jäsen, ja hän oli aiemmin aktivoinut myös hole-in-one-vakuutuksen GoGolfin verkkosivuilla.

Tänä vuonna GoGolfilla on uusi yhteistyökumppani hole-in-one-vakuutuksessa. Holariturvasta vastaa nykyään Pohjantähti-vakuutusyhtiö. Jos et ole vielä aktivoinut holarivakuutusta, se kannattaa tehdä samantien, sillä muuten vakuutus ei ole voimassa.

Vakuutus aktivoidaan GoGolfin omilta sivuilta, omassa profiilissa. Se korvaa jatkossa tarjoilut 250 euroon saakka. Käymällä Pohjantähden toimistolla neuvotteluissa vakuutuksen voi korottaa 500 euroon.

Kun vakuutuksen on käynyt aktivoimassa, se on voimassa kaikilla kierroksilla Suomessa ja ulkomailla. Holarin tehtyäsi käy tekemässä korvaushakemus osoitteessa gogolf.fi/hiokorvaus.

Osta GoGolfin jäsenyys 

Etsi luettavaa