Hyppää sisältöön

Varkaat veivät pohjakassan, tietokoneen ja suklaapatukoita suositulta rangelta – Tunnistatko tekijät valvontakameran videolta: palkkio luvattu

GoGolf Range Leppävaarassa kävi viikonloppuna kahtena yönä murtovarkaita.

GoGolf Range Leppävaaraan murtautuneet tekijät keskustelivat valvontakameravideolla myös toistensa hakkaamisesta.

GoGolf Range Leppävaarassa vieraili viikonvaihteessa kutsumattomia yövieraita peräti kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla murtovarkaat saivat saaliikseen pohjakassan ja Snickers-patukoita. 

Range julkaisi Facebook-seinällään perjantain ja lauantain vastaisena yönä tehdystä ”keikasta” pätkän valvontakameravideosta. Sen perusteella tekijät ovat nuoria miehiä, jotka olivat peittäneet kasvonsa huivilla.

Tekijöiden kiinnijäämiseen johtavasta vihjeestä GoGolf lupaa 200 euron palkkion. Facebook-päivityksessä GoGolf Range Leppävaara kertoo, että murtovarkaat riitautuivat kesken murron. 

”Isänmaantoivoja kaksin kappalein murtautui viime yönä kesäkiskaamme klo 2.42. Pojilla tuntui olevan eripuraa keikasta, kun toistensa hakkaamisestakin keskustelivat”, päivityksessä luki.

Ohessa GoGolf Range Leppävaaran julkaisema valvontakameravideo.

Rangen epäonni jatkui sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä, kun todennäköisesti samat varkaat palasivat rangelle. Tällä kertaa kesäkioskiin ei ollut jätetty rahaa, mutta matkaan lähti kannettava tietokone.

”Veikkaan, että samat tekijät olivat kyseessä. Nyt he tiesivät tarkkaan, minne mennä ja keikka oli ohi kahdessa minuutissa”, Kurk Golfin ja GoGolf-rangejen operatiivinen johtaja Petteri Patjas sanoo.

Valvontakameravideon tallenteen toisesta keikasta löydät täältä.

Patjas harmittelee tapauksia, semminkin kun murrot eivät olleet ensimmäiset suositulla rangella. Alueella on tehty jonkin verran myös ilkivaltaa.

”Meillä olisi halu parantaa palvelua Leppävaarassa, mutta toistuva ilkivalta ja murtovarkaudet laittavat miettimään, minkälaista palvelua siellä voi jatkossa tarjota”, Patjas harmitteli

”Haluaisin vedota alueella asuviin ihmisiin, että jos alueella näkyy hämäräporukkaa, siitä ilmoitettaisiin poliisille.”

Vaikka taloudelliset tappiot eivät ole suuria, harmia ja vaivaa ilkivallasta ja varkauksista aiheutuu sitäkin enemmän.

”Joka kerta opitaan. Ja jatkossa varmasti ei tule olemaan mitään arvotavaraa paikalla. Olemme myös parantaneet turvallisuusjärjestelyitä”, Patjas sanoo.

GoGolf Range sijaitsee rauhallisella paikalla Espoon Leppävaarassa.

GoGolf Range Leppävaara kuuluu GoGolf-konserniin.

Etsi luettavaa