Hyppää sisältöön

Vanha suola janotti – Juuso Rajasvuo palasi GoGolf-perheeseen tekniseksi johtajaksi

Juuso Rajasvuo on palannut GoGolf-perheeseen töihin.

Juuso Rajasvuo on tehnyt paluun GoGolf-perheeseen. Hän aloitti viime viikolla GoGolfiin kuuluvan Golf Holdings Finlandin teknisenä johtajana.

GoGolf Group vahvistuu, kun Juuso Rajasvuo aloitti viikko sitten golfkonserniin kuuluvan Golf Holdings Finlandin teknisenä johtajana. Golf Holdings Finlandin kuuluu Kurk Golfin lisäksi GoGolf Range Leppävaara ja GoGolf Range Airport Vantaalla sekä uusi tulokas GoGolf Isosaari, joka on uniikki par 3 -kenttä Helsingin edustalla sijaitsevalla entisellä sotilassaarella.

Kurk Golfin kenttämestarina ja operatiivisena johtajana työskennellyt Rajasvuo vaihtoi keväällä Wihuri Oy:öön vastaamaan John Deeren golfkoneiden myynnistä. Kevään ja kesän aikana Rajasvuo ehti kiertää yli sadalla suomalaisella golfkentällä.

”Tajusin, että golfalalla kenttien hoitaminen on se, mikä kiinnostaa”, Rajasvuo perustelee.

Hän koki myyntityön ajoittain myös yksinäiseksi puuhaksi ja kaipasi ympärilleen muita ihmisiä.

”Meillä on kasassa hyvä tiimi, jonka kanssa tehdä töitä. Kehitystä tapahtuu koko ajan ja asiat etenevät nopeasti”, Rajasvuo kiittelee.

Nuori mutta kokenut

Mahdollisuus paluuseen aukesi, kun GoGolfin hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen tiedusteli Rajasvuolta jokin aika sitten ehdotuksia uudeksi pääkenttämestariksi.

”Kysyin, voisiko oma nimi olla listalla mukana”, hän toteaa.

Asiat etenivät nopeasti ja viime viikolla Rajasvuo aloitti uudessa työtehtävässään.

”GoGolf Familyn kasvaessa tarve alan monipuolisille osaajille kasvaa. Juuso tuo tiimiimme kentänhoidon ja liiketoiminnan kehittämiseen tarvittavaa syvää asiantuntijuutta”, Kettunen näkee.

Juuso Rajasvuo vierailee viikoittain GoGolfin eri kohteissa. GoGolf Isosaareen hän pääsee mökiltä omalla veneellä.

Juuso Rajasvuo vierailee viikoittain GoGolfin eri kohteissa. GoGolf Isosaareen hän pääsee mökiltä omalla veneellä.

Rajasvuo, 32, on paiskinut golfkentillä töitä 13-vuotiaasta lähtien. Suurimman osan ajasta hän on työskennellyt Kurk Golfissa.

Rajasvuon siteet GoGolfiin ja Kurk Golfiin eivät katkenneet keväisen työpaikanvaihdon myötä, vaan hän konsultoi Kurk Golfia kentänhoidon osalta päivätöidensä ohella. Yhteys kenttämestari Oleksander “Sasha” Pobriniakiin oli välillä päivittäistä.

”Kentänhoidollisesti olemme päässeet eteenpäin tänä vuonna. Olemme tehostaneet kuidun poistoa viimeiset kolme vuotta, ja nyt se alkaa tuottaa tulosta. Kiva nähdä, että asiat menevät eteenpäin”, Rajasvuo sanoo.

Pelaajille kuidun väheneminen on näkynyt siinä, että tänä vuonna Kurk Golfin viheriöt ovat olleet napakat ja liukkaat.

45 000 kierrosta rikki

Myös pelaajia kentällä on riittänyt, sillä viime viikon keskiviikkona rikkoutui 45 000 kierroksen raja. Viime vuoteen verrattuna kasvua on yli 50 prosenttia. Myös rangeilla asiakasmäärät ovat kasvaneet huikeasti.

”On ollut kiva huomata, että yrityksen johdon ideana ei ole ollut missään vaiheessa karsia kentänhoidosta, vaan pelituote halutaan pitää kunnossa ja synergiaedut haetaan kokonaisuuksista”, Rajasvuo sanoo.

Pitkällä aikavälillä GoGolfin tavoitteena on pyörittää useita täysmittaisia kenttiä Suomessa.

”Odotamme innolla, että saisimme lisää täysimittaisia kenttiä Kurkin rinnalle, jolloin saisimme synergiaetuja ja pelaajille hyviä paketteja myyntiin”, Rajasvuo näkee.

GoGolf-perheeseen kuuluvat GoGolf-median ja Golf Holdings Finlandin lisäksi Golf Sky -välineketju ja Golfresepti-matkatoimisto.

Etsi luettavaa